iskrena Ispovest

Prisluškivao sam ženu i njene prijateljice: Nakon onoga što sam čuo umesto proslave 30. godišnjice braka želim razvod!

Otkrio je još neke stvari iz njene prošlosti i to ga je slomilo

Ljubav i zavođenje
Autor:
Prisluškivao sam ženu i njene prijateljice: Nakon onoga što sam čuo umesto proslave 30. godišnjice braka želim razvod!
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Imali su skladan brak 30 godina sve do jedne noći kad je suprug slučajno čuo ženin razgovor s prijateljicama. Pod uticajem alkohola je izgovorila svakakve gnusne stvari o njemu, od kojih se većina tiče njegove muškosti. Otkrio je još neke stvari iz njene prošlosti i to ga je slomilo. Počeo je da razmišlja o razvodu pa je potražio pomoć stručnjaka Kolin Nolan na portalu Miror.

Nisu znale da on sve sluša

Draga Kolin, pišem ovo pismo sa suzama u očima. Trebalo bi da proslavim 30. goodišnjicu braka, a žena i ja imamo troje odrasle dece, s tim da dva sina još uvek žive s nama. Prošle nedelje smo supruga i ja bili na nekom događaju s njenim prijateljicama, nakon čega smo otišli u kuću jedne od njih na još jedno piće. Kad je došlo vreme da odemo kući, pozvali smo taksi i ja sam ga čekao pored ulaznih vrata, dok je žena još ostala da razgovara sa prijateljicama u kuhinji.

Jedna od njih ju je pitala šta bi učinila kada bi mogla da vrati vreme i nadoknadi sve što je propustila u poslednjih 30 godina. Moja žena je odgovorila: “Još jednu noć s Džonom.” Bio sam totalno šokiran. Džon je njen bivši sa kojim je izgubila nevinost. Hteo sam da se zemlja otvori i proguta me. Jedva sam zadržao suze, a one nisu shvatile da ja tamo stojim. Tada ju je prijateljica pitala zašto joj to nedostaje kad ima tako divnog supruga, a ona je rekla: “Ali nema dovoljno veliku opremu u gaćama, dok je Džon bio znatno veći i bolji u krevetu.”

Dečka prevarila sa bivšim: A onda je njegovo priznanje potpuno šokiralo!

Ilustracija
Ilustracijafoto: Shutterstock

Onda je nastavila da priča o još četiri muškarca s kojima je spavala i svi su imali većeg nego ja. Bio sam slomljen, između ostalog i zato što mi je uvek govorila kako je spavala samo s jednim tipom pre mene. U tom trenutku jedna od njenih drugarica me je videla i odmah počela da opravdava moju ženu da nije tako mislila te da je samo pijana. Moja žena ne zna da sam ja sve čuo, iako zna kako nešto ne valja. Ne mogu to izbaciti iz glave i noćima ne spavam. Kako da pređem preko toga? Razmišljam da pokupim svoje stvari i odem.

Kolin odgovara:

Kao prvo, moraš joj reći šta si čuo i objasniti koliko te to povredilo i da ne znaš kako ćeš nastaviti dalje. Sigurna sam da će se osećati užasno jer je tada bila pijana, a pijani ljudi govore stvari koje nikad ne bi rekli trezni. Ali s kim god da te upoređuje, činjenica je kako vaš brak traje već 30 godina. Ako su svi ti bivši momci bili toliko dobri, zašto je izabrala tebe i bila s tobom sve ovo vreme? Oni su s razlogom bivši. Koji god bili njeni razlozi za to što je rekla, ne možeš da nastaviš dalje dok to ne raščistite.

Ona mora da zna koliko te je povredila, a ti njoj moraš da daš šansu da objasni i izvini se što te je povredila i osramotila. Ovo bi očigledno moglo da utiče na tvoje samopouzdanje u krevetu, a ako misliš da ne možeš da nastaviš sa seksom, bilo bi dobro da posetiš seksualnog terapeuta. Ali ja mislim da samo treba malo više da se potrudiš i ne odbaciš 30 godina zbog jedne pijane noći i nepromišljenih izjava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs