Otkrijte

Sabotirate sami sebe: Ove stvari uništavaju svaku šansu za ljubav!

Prvi korak u lošu vezu je upravo ovakav stav – ako misliš da NE zaslužuješ najbolje od ljubavi, nećeš to ni tražiti

Ljubav i zavođenje 22.05.2018. - 17:21h Autor: index.hr
Foto: Shutterstock

Ovih 7 koraka su savršeni prikaz načina na koji žene uništavaju šansu da pronađu nekoga, iako su uverene da sve rade tačno kako treba. Ako se prepoznaješ u njima, tvoja loša sreća u ljubavi nema veze sa zvezdama:

 

1. Misliš da zaslužuješ manje

 

Prvi korak u lošu vezu je upravo ovakav stav – ako misliš da NE zaslužuješ najbolje od ljubavi, nećeš to ni tražiti.

 

2. Prihvataš manje

 

Jednom kad se uveriš da ti ne treba najbolje, nego samo dovoljno dobro, počinješ da snižavaš standarde. Ubrzo ćeš odustati i od onoga što je dovoljno dobro i završiti na opciji “bilo šta”.

 

3. Ograničavaš se

 

Na svetu živi preko 7 milijardi ljudi, a ti si zapela za frajera s posla koji ima devojku i ne primećuje te? Proširi vidike i, umesto da se zalepiš za JEDNOG tipa za kojeg je jasno da te ne vidi, počni da primećuješ druge.

 

Lako oteraju svakog dečka: Ovakve žene su muškarcima naporne!

foto: Shutterstock

4. Lojalna si onima koji te gaze

 

Klasični primer osobe koja zapravo beži od ljubavi. Umesto da insistiraš na tretmanu koji zaslužuješ, zadovoljna si i mrvicama koje ti bacaju ljudi koji te nikad neće ceniti.

 

5. Živiš u zatvorenom krugu

 

Padaš isključivo na nedostupne, nedostižne i nezainteresovane zločeste momke i očekuješ da ćeš ih baš ti promeniti. Kad te povrede, lek tražiš u nekom drugom s istim karakteristikama. Ne možeš očekivati da će stvari biti drugačije ako stalno ponavljaš iste korake.

 

6. Igraš igrice

 

Svoje ili njegove, potpuno je svejedno. Ako aktivno učestvuješ u igranju igrica i misliš da je to prvi korak do ljubavi, uvek ćeš se razočarati. Igrice igraju oni koji ne žele ništa ozbiljno, i to je sasvim u redu. Ali, ako želiš nešto dugotrajno, igranje igrica je pogrešan pristup.

 

7. Ostaješ i kad ne treba

 

Nije lako napustiti vezu koja nije dobra, ali i dalje je nužno. Ako ostaješ u odnosu za koji znaš da ne funkcioniše, uništavaš sebi šanse za neki koji će biti dobar.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...