Okrenuli joj leđa

Francusku prvu damu napustili prijatelji, na meti se našli i njeni roditelji: Sve je izgubila zbog Makrona! (FOTO)

Kako donosi najnovija, neautorizovana biografija supruge francuskog predsednika, Brižit Makron, zbog njihove ljubavne afere, dok je ona još bila u braku s uspešnim bankarom, stanovnici grada Amiensa, gde je stanovala sa porodicom, osudila je današnju prvu damu Francuske. Bolje nisu prošli ni njeni roditelji, ugledni doktori, koji su takođe bili na meti svojih suseda

Ljubav i zavođenje 18.01.2018. - 18:49h Autor: tportal.hr
Foto: Reuters / Pool

Kada je započela svoju vezu s tinejdžerom Emanuelom Makronom, današnja prva dama Francuske, Brižit Makron, i njeni roditelji našli su se na meti osuda. Tako barem tvrdi najnovija, neautorizovana biografija Mele Brun, Brižit Makron: Nepokorena žena.

 

Naime, njena veza s 24 godine mlađim Makronom šokirala je stanovništvo francuskog grada Amiensa, a osim osuda upućenih njoj, na meti su se našli i njeni roditelji, ugledni doktori, koje su počeli da tretiraju kao da 'imaju kugu', prolaznici su pljuvali na njihova ulazna vrata i slali pisma u kojima su osuđivali njihovu ćerku.

 

Francuski predsednik otkrio: Šta on i Brižit Makron rade jednom nedeljno!

foto: Reuters / Charles Platiau

Neautorizovana biografija na policama britanskih knjižara pojavila se danas, 18. januara, upravo na dan kada će Emanuel Makron po prvi put službeno posetiti Veliku Britaniju, otkako se uselio u Jelisejsku palatu. U njoj se, između ostalog nalaze i podaci sa čime se sve susretala Brižit Makron nakon što je započela svoju vezu s tinejdžerom u privatnoj katoličkoj školi La Providence Lycée.

 

Šta prave Francuskinje zapravo misle o Brižit Makron: Brutalno iskrene!

foto: Reuters / Pool

Sve do tada, ona je bila ugledni član društva, dolazila je iz bogate porodice, bila udata za uspešnog bankara i imala troje dece. No, svoj savršen život napustila je kada je kao 38-godišnjakinja upoznala 14-godišnjeg Emanuela. Iako je kasnije tvrdila kako se u njega zaljubila kada je on imao 15, a ne 14 godina, kada više ne podleže strogim francuskim zakonima, stanovnici Amiensa tu su aferu smatrali skandaloznom.

 

Isprozivali Brižit Makron da se ponaša kao kraljica: Ovako im je odbrusila!

foto: Profimedia

Autorika knjige citira i anonimnog prijatelja Brižit Makron koji tvrdi kako je taj period njenog života ostavio u njoj gorčinu te da o tome ne voli da priča. 'Jednom mi je prilikom rekla kako je tada ostala bez svih svojih prijatelja. Svi oni s kojima je putovala, išla na odmore, preko noći su prestali da pričaju sa njom.'

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...