Nema joj ravne

Mladalački stil Brižit Makron: Kožne pantalone i obuća koja nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)

U ulozi domaćice, 64-godišnja supruga francuskog predsednika u Jelisejskoj palati dočekala je žensku rukometnu reprezentaciju Francuske koja se na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj okitila zlatnom medaljom

Star look
20:30h Autor:
Mladalački stil Brižit Makron: Kožne pantalone i obuća koja nikog ne ostavlja ravnodušnim! (FOTO)
Foto: Profimedia

Uvažene gošće Brižit Makron je pozdravila u izdanju sasvim tipičnom za njen modni stil. Da poseduje impresivnu kolekciju kaputa i jakni, dokazala je u nekoliko navrata, a ovog puta se odlučila za kratki kaput tamno teget boje s kožnim detaljem.

Kaput predimenzioniranog kroja prva dama Francuske nosila je uz belu košulju i crni džemper sa V-izrezom, a novo formalno izdanje zaokružila je uskim kožnim pantalonama i do sada neviđenim parom crnih gležnjača.

foto: Profimedia

Kombinacijom pantalona i crnih gležnjača sa zlatnim dugmićima Brižit je stvorila balans između predimenzioniranih komada, istovremeno ne odstupajući od prepoznatljivog modnog stila.

Omiljene kožne pantalone Brižit je poslednji put nosila prilikom zvanične posete zoološkom vrtu u kojem je rođena prva panda u Francuskoj, Juan Meng ("Ostvarenje sna").

Brižit Makron oduševila i najgore kritičare: Svi pričaju o odevnoj kombinaciji prve dame! (FOTO)

foto: Profimedia

Mladalačkim stilom, rušenjem predrasuda i kršenjem nepisanih modnih pravila Brižit je uspela da se itekako istakne u svetu prvih dama, a poput nje, u nošenju kožnih pantalona u formalnim pojavljivanjima ništa sporno ne vidi ni španska kraljica Leticija.

Najkraći minić do sada: Svi su se okretali za kraljicom Leticijom! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs