Obratite pažnju

6 osobina kojima ćete ga osvojiti: Lepota uopšte nije presudna!

Muškarci će fizički privlačnijom da ocene ženu koja se smeje nego onu ozbiljnu, čak i ako po objektivnom kriterijumu ona nije lepša
Ljubav i zavođenje
13:20h Autor:
6 osobina kojima ćete ga osvojiti: Lepota uopšte nije presudna!
Foto: Thinkstock

Tajne uspeha je otkrivena! Muškarca će da odbije žena koja je previše kritična prema sebi i drugima, ne zna šta želi, stidi se svog tela ili deluje previše pasivno. A evo kojih 6 osobina kod žena će da privuče muškarca:

Entuzijastični ste

Žene su sklone nesigurnosti isto kao i muškarci, a ona najviše dolazi do izražaja kada nam se neko zaista sviđa. Seksualna terapeutkinja Trejsi Koks kaže da je entuzijazam najvažnija stvar u zavođenju željenog muškarca, jer su dobro raspoloženje i osmeh zarazni. Takođe, muškarci će fizički privlačnijom da ocene ženu koja se smeje nego onu ozbiljnu, čak i ako po objektivnom kriterijumu ona nije lepša. Muškarcima se sviđaju žene koje imaju strasti i života u sebi.

Uz vas se oseća kao jedini u prostoriji

Kakav god frajer da uđe u kafić, ako nastavite muškarca da gledate u oči i da ga pažljivo slušate, ignorišući sve ostalo, znaće da ste zaista zainteresovani. A to je muškarcima privlačno. Pripadnici jačeg pola podjednako su tašti kao žene, ali se više trude da to sakriju. Da bi bili sigurni da znaju šta želite od njih, često im trebaju jasni signali.

OVDE saznajte 8 flert tajni velikih zavodnica.

Nije vas strah da ga dodirnete

Nikad nemojte da podcenjujete snagu dodira, niti moć žene koja se ne boji da pokaže ono što želi, kaže Koks. Žene se često služe dodirima dok zavode, bilo da diraju svoju kosu ili muškarca ovlaš dotaknu po kolenu. Iako mnoge žene neće rado da preduzmu inicijativu u poljupcima, sitnim dodirima će da budu na dobrom putu da podstaknu željenog muškarca na to.

Ponosni ste na ono što jeste

Samopouzdanje je ključ privlačnosti i za žene i za muškarce. Ljude koji su ponosni na sebe i svesni koliko vrede, svako želi da ima pored sebe, a samopouzdanje će najbolje da otkrije držanje svog stava i ne osvrtanje na tuđa mišljenja. Ako govorite i ponašate se onako kako mislite da bi drugoj strani moglo da se svidi, budite svesni da se to da lako pročitati i zapravo deluje odbojno.

Naučnici su otkrili formulu zavođenja - šta je efektivnije od dobrog izgleda pročitajte OVDE.

Niste opsednuti izgledom

Držanje do izgleda i stila je poželjno, ali opsednutost njime deluje plitko i izuzetno odbojno. Ljude koje privlače takvi partneri i sami su najčešće vrlo površni, a zrelim muškarcima se najviše sviđaju žene koje se osećaju dobro u svojoj koži i u trenerci bez imalo šminke. Osim toga, ako ga naviknete da ste uvek "tip-top" sređeni, za očekivati je da brzo sledi razočaranje.

Imate svoj život

Žene sa društvenim životom, ambicijama i interesima su pravi mamac za muškarce. Osim što takve kvalitete upućuju na izgrađenu ličnost, svakom muškarcu je takva žena veći izazov nego ona koja nema pametnijeg posla u životu nego da provodi vreme s njim. Negujte i druga područja svog života nevezano za partnera, jer je to garancija i boljih odnosa u budućnosti.

A OVDE saznajte čime se žene opterećuju, a na šta muškarci jednostavno ne obraćaju pažnju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs