ispovest žene

KAKO SU SE 3 GODINE SREĆNOG BRAKA PRETVORILE U PAKAO: Teška povreda, alkohol, droga, i depresija uništili su nam odnos!

Kada su se venčali, bila je do ušiju zaljubljena u njega. On je bio šarmantna i zabavan , a ona veoma srećna pored njega

Ljubav i zavođenje
Autor:
Foto: Shutterstock

Međutim, stvari su odjednom krenule nizbrdo. 


Naša veza je započela sjajno. Zajedno smo bili skoro šest godina pre nego što smo izgovorili "sudbonosno 'da'. Zaista smo se poznavali i u mom životu nije postojao niko s kim bih poželela nešto više, prenosi Your Tango.

 

Međutim, posle tri godine srećnog braka sve se promenilo. Dogodila su se dva važna događaja koja su nam promenili i bračni odnos i život. A to je bilo kada sam zatrudnela s našim prvim detetom.  Erik je na poslu doživeo tešku povredu zbog koje je morao da završi svoju karijeru", započela je svoju ispovest ova žena.

 

Aleks je sve vreme bila podrška svom suprugu, brinula se o njihovom detetu, radila i pomagala mu. Međutim, Erik se osećao toliko bespomoćno da se sve više zatvarao u sebe i udaljavao od nje.

tužna žena, raskid
foto: Shutterstock

"Osim što sam mu dala prostora i pokušala da ga motivišem da izađe napolje i druži se s prijateljima, nisam znala na koji način da ga još razveselim.  Jednostavno sam nastavila da budem 'odgovorna za sve', dok sam njemu dopuštala da ponovo pronađe sebe. Godine su prolazile, a tako dolazili i novi izazovi. Okrenuo se alkoholu i drogama kako bi ublažio bol i pobegao od stvarnosti. Postali smo roditelji i po drugi put i tada je konačno pronašao novi posao. 

 

Međutim, ja sam bila iscrpljena od silnih pokušaja da budem jaka žena. Naš brak je predugo bio na mojim plećima i više nisam mogla da izdržim.


Aleks je tako upala u depresiju. Jednostavno su se udaljili jedno od drugog. Čak ni savetovanje kod psihoteraputa i pomoć bližnjih nije im pomoglo da spasu brak.

 

"Podnošenje zahteva za razvod nije bilo lako. I dalje sam bila zabrinuta za Erika. Znala sam da više nisam zaljubljena u njega, ali svejedno sam ga volela. Želela sam samo da usrećim, čak i kad je to značilo da žrtvujem svoju sreću. Ali, na kraju, izbor je bio očigledan, nisam mogla da nastavim da živim život za nekog drugog.

 

Prošlo je otprilike godinu dana otkako smo se razveli i iskreno mogu da kažem kako je pokretanje celog tog procesa bio jedan od najtežih i istovremeno oslobađajućih stvari koje sam ikad učinila.

 

Ne žalim što sam se udala, niti žalim zbog razvoda. Obe odluke su bile vrlo promišljene. Ali, znala sam da ne mogu nastaviti u tom braku ako želim da zadržim sopstveni osećaj sreće i dobrobiti",  zaključila je.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...