ZAJEDNIČKI ŽIVOT

PRAVILO 3 PUTA 3 EKSPERTA ZA VEZE ODUŠEVILO CEO SVET: Samo ako ispoštujete ove korake imaćete skladan brak bez trzavica!

Pravilo je vrlo jednostavno, a učiniće zajednički život mnogo boljim

Ljubav i zavođenje
Autor:
PRAVILO 3 PUTA 3 EKSPERTA ZA VEZE ODUŠEVILO CEO SVET: Samo ako ispoštujete ove korake imaćete skladan brak bez trzavica!
Foto: Shutterstock

Život udvoje je jako izazovan i zahteva puno tolerancije, ragovora i kompromisa. Bračne krize postaju češće u onom momentu kada par dobije dete, jer tada dolaze i nove obaveze, ali i odgovornost.

Pravilo 3 puta 3 može znatno da pomogne u očuvanju harmonije u porodici. jedan par tvrdi da im je ovo pravilo pomoglo i da je "ogorčenje koje razara brakove potpuno nestalo".

Jedna žena je anonimno za Kidspot izjavila da su ona i njen suprug ovo pravilo prvi put isprobali kada je njen suprug zaspao dok su deca još bila budna.

Nekoliko sati nakon rasprave i nakon što su deca otišla u krevet, njen suprug je predložio da probaju pravilo 3x3, koje mu je jednom pomenuo prijatelj koji je inače bračni savetnik.

Ova tehnika podrazumeva da svako od partnera tokom nedelje ima tri sata slobodnog vremena samo za sebe. Ta tri sata mogu da se rascepkaju i podele na više kraćih pauza ili da se iskoriste "u komadu" – ali cilj je da partner provede sam, radeći šta god želi.

"Otprilike mesec dana do sada se pridržavamo ovog novog pravila i šokirana sam kolika je promena", izjavila je žena.

Ona ističe da je to dodatno slobodno vreme nju i njenog muža učinilo boljim roditeljima, ali to nije sve. "Desilo se nešto još bolje– ogorčenje, koje kao tiha bolest izjeda brakova, nestalo je".

Kaže da je sada jednostavno atmosfera u porodici opuštenja, jer može, recimo, u miru da odgleda emisiju koju voli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs