ljubav nema granica

Žena (42) do ušiju ZALJUBLJENA u druga (20) svog sina : Mnogi OSUĐUJU našu VEZU, ali mi to INGORIŠEMO!

Svog 22 godine mlađeg izabranika upoznala je kada je bila u braku, a nakon razvoda uplovili su u vezu

Ljubav i zavođenje 11.02.2021. - 14:42h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Davn Northej (42) iz Škotske i Takhari Aldridge (20)  uživaju uljubavnoj romansi, uprkos 22 godine razlike.

 

Najpre su se dopisivali putem interneta, odnosno putem Xbox igre koja ih je spojila 2014. godine. A uživo su se upoznali u junu 2017. godine, piše The Sun.

 

Ona je u to vreme već bila u braku, a prvi susret je pao kada je svog sina Kaluma odvezla do Takharijevog doma u Glazgovu s obzirom na to da su njih dvojica drugovi.

 

Tada je pao i prvi poljubac, Takhari je tada imao 18 godina.

 

" Kada smo se zaustavili, videla sam ga kaako stoji na prilazu. Bio je visok. Ušla sam unutra i razgovarala sa njegovom mamom dok su oni sa drugarima igrali video igrice u sobi. Pričale smo o tome kako smo godinama slušali kako nam naši sinovi govore lepe stvari jedno o drugom i kako je lepo što smo se konačno upoznali", kaže.

"Kad sam ga prvi put upoznala, nisam mogla da verujem da mi je 18-godišnjak atraktivan. Srećom, i ja sam se njemu na kraju svidela i sad smo zaljubljeni do ušiju. Mnogi osuđuju našu vezu, ali mi to jednostavno ignorišemo", kaže  ona za Fabulous.

 

Nedelju dana kasnije, ponovo je išla po Kaluma.

 

"Nakon što su se momci oprostili, rekla sam Takhariju da je više nego dobrodošao da poseti mog sina kad god poželi. Tada mi je dao svoj broj i rekao mi da mu javim ako ikad budem u blizini - rekla je.

Ubrzo nakon toga, u januaru 2018. razvela se od supruga i Kalumovog oca.

 

Sa Kalumom i ćerkom Adison (8) preselila su se iz svoje porodične kuće u Blantire, Južni Lanks. Sedam nedelja kasnije, Takhari se uselio kod njih.


Kad je došao u posetu, bila sam uzbuđena što sam ga videla. Stalno sam ga gledala. Svaki dan sam morala sebi da govorim kako sam prestara za njega i da treba da prestanem biti luda. Mislila sam da je to samo glupa simpatija", priseća se.

 

Dok smo pričali o svojim životima, nisam imala pojma koliko je zreo. Kad smo stigli, iznenada me je poljubio u automobilu. Nisam mogla da verujem. Nisam imala pojma da mu se sviđam. Bila sam presrećna. Kasnije mi je poslao  poruku poručivši da je umirao od želje da me poljubi od našeg prvog susreta".

 

Nakon toga počeli su tajno da se dopisuju. Međutim, njegova majka je pročitala poruke iz njegovog telefona i izbacila ga iz kuće.

 

- Slomilo mi se srce. On nije imao gde da živi pa sam mu rekla da dođe kod nas. Trebala sam reći sinu šta se događa, ali bila sam uplašena. Te noći rekla sam sinu da smo Takhari i ja zaljubljeni i da gajimo emocije jedno prema drugome. Rekla  sam mu da ćemo raskinuti ako ne prihvati našu vezu, jer ni jedno od nas nije htelo žrtvovati svoj odnos s njim. Kalum je slegnuo ramenima i rekao mi da se s tim slaže. Nikad nisam osetila toliko olakšanje", prepričava.

Uz sinovljev blagoslov,  od tada žive zajedno. Međutim, nedugo zatim suočili su se s još kritika.

 

"Kad god sam ga držala za ruku u javnosti, stranci su me čudno gledali. Kada je jednom povredio zglob i morali smo u bolnicu, sestra je rekla 'Sad ću proveriti ruku vašeg sina.'

 

Bilo me je toliko sramota i rekla sam joj da sam mu partnerka, a ne mama.

 

Ispričala se i rekla da je to zato što izgledam puno starije. Neko iz moje obitelji čak mi je i zapretio da će mi nazvati policiju. Oboje smo bili šokirani. Takhari je bio punoletan kad smo se upoznali, a ne dete", zajključila je.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...