RECEPT ZA USPEŠAN BRAK

Nenad Jezdić već godinama uživa U SKLADNOM BRAKU: Za srećan život udvoje SAMO JE OVA STVAR ZAISTA VAŽNA!

Proslavljeni glumac otkriva tajnu nejgovog skladog braka i porodičnog života

Ljubav i zavođenje 10.02.2021. - 09:35h Autor: Yumama.com
Foto: Kurir/Vladimir Šporčić

"Kada sam rekao "da", da li u crkvi, pred svedocima, u opštini, sećam se svoje prve pomisli: "Sad daj sve od sebe da ovo tvoje DA nikada ne bude ukaljano". Biti vitez, biti čojstven, sve žene pored sebe držim kao malo vode na dlanu… To je nešto čime se ja vodim", objasnio je Nenad Jezdić u jednom intervjuu, a prenosi Yumama.com

Njegov glavni pokretač je njegova porodica, supruga i četvoro dece sa kojima živi na selu. Ipak, njegova supruga Sara Jezdić ne voli da se eksponira u javnosti, a Nenad je jednom prilikom otkrio i zbog čega.

 

"Ona ne voli da je spominjem ni po statusu koji uživa u našoj bračnoj zajednici, a kamoli ime da joj izgovorim. Ona je u ovoj priči ja, a ja sam ona. To je suština bračnog života", ispričao je Nenad Jezdić jednom prilikom.

 

Poznati parovi koji dokazuju da godine nisu prepreka za ljubav: Razlika između nekih je i preko 30 godina! (FOTO)

Nenad Jezdić
foto: Kurir/Vladimir Šporčić

"Kad smo moja supruga i ja prvo dete stvarali, kad smo se venčali i počinjali porodični život, mi smo imali jedan tanjir i jednu viljušku. Ona viljušku, a ja tanjire… ili obrnuto, svejedno. Poenta je da smo mi to sve želeli i da smo verovali u to. Treba verovati. Ljubav ne možeš da osetiš ako ne veruješ. A bitno je da to osetiš, jer sva zadovoljstva dolaze iz ispunjenosti čoveka ljubavlju za svog bližnjeg i iz one ljubavi koju dobija od svog bližnjeg. Ljudi su užasno postali skloni samo uživanju. Posebno mladi ljudi. To je ono što kaže - lezi lebe da te jedem. Ne može. Ne ide, ne biva. Mora se raditi i stvarati", ispričao je Nenad Jezdić u jednom intervjuu.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...