neobična ljubavna priča

LJUBAVNA PRIČA OLGE I PELETA kao iz filma: POSLE 2 DANA VEZE započeli zajednički život!

Poznati par četiri decenije uživa u ljubavi

Ljubav i zavođenje 11.02.2021. - 10:27h Autor: Stil
Foto: Kurir/MarinaLopičić/DamirDervišagić

Glumački par Olga Odanović (62) i Dragan Petrović Pele (59) važe za jedan od najskladnijih parova na glumačkoj i javnoj sceni. U braku su više od 30 godina i imaju dvoje dece - ćerku Lenku i sina Jakova.

 

Njihova ljubavna priča je neobična i bajkovita! Upoznali su se kada je Olga  radila na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila".  Dragan je bio deo ansambla i verovali ili ne - igrali su muža i ženu.

 

"Iako sam znala za njega, pre predstave nismo se čak ni upoznali. Jednog dana, u vreme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim", ispričala je glumica u jednom intervjuu.

Olga Odanović
foto: Kurir/Marina Lopičić


Slavna glumica je istakla da je nju to šokiralo, a situacije koje su usledile - nije očekivala.

 

" Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve rešeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super.

Dragan Petrović Pele
foto: Kurir/Damir Dervišagić

 

Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se venčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika venčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čoveka", otkriva Olga kojoj su sasvim novi smisao dali ćerka Lenka i sin Jakov.

 

Lenka Petrović (23) je krenula stopama roditelja, pa se takođe bavi glumom. 
Na četvrtoj je godini FDU u klasi Marije Milenković.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...