Meso začinite i pržite na delu ulja. Na drugoj polovini ulja kratko propržite naseckanu dimljenu šunku, dodajte isečen crveni i zeleni kupus i dinstajte par minuta. Servirajte kare na tanjir uz prilog od kupusa, pospite susamom i poslužite uz ražani hleb.SavetKada kupujete kupus, izbegavajte prepolovljene i isečene glavice jer je tada već započeo proces gubitka dragocenog vitamina C.
Recepti sa Stilom
Kare Kazanova
Kare izlupajte tučkom za meso.
Recepti
14:12h Izvor: Stil Magazin
14:12h Izvor: Stil Magazin
Kare Kazanova, Foto: Shutterstock.com
- 37 minuta
- Srednje teško
- Za 4 osoba
Sastojci
- 500g svinjskog karea
- 400g crvenog kupusa
- 400g zelenog kupusa
- 80g dimljene šunke
- 30g maslinovog ulja
- po ukusu Soli
- po ukusu Bibera
- 10g Susama