Prelijte vodom, kuvajte 40 minuta, dodajte kriške paradajza, isečen krompir, šargarepu i ljutu papriku. Kuvajte još pola sata. Začinite, servirajte i poslužite uz crni hleb.SavetJagnjetina se kuva polako u dobro zatvorenoj posudi, skoro bez isparavanja. Meso tako zadržava sve svoje sokove i mirise.
Recepti sa Stilom
Mata Hari jagnjetina
Na zagrejanom ulju propržite iseckan crni luk, dodajte komade jagnjetine, posolite i propržite.
Recepti
08:34h Izvor: Stil Magazin
08:34h Izvor: Stil Magazin

Mata Hari jagnjetina, Foto: Shutterstock.com
- 90 minuta
- Srednje teško
- Za 4 osoba
Sastojci
- 500g jagnjetine
- 300g Crnog luka
- 300g krompira
- 300g paradajza
- 200g šargarepe
- 1 ljuta papričica
- po ukusu Soli
- po ukusu Bibera
- po ukusu mlevena crvena paprika
- 30g 2 kašike ulja