Krompir isecite na sitne kocke, pa stavite da se dinsta. Začinite, promešajte i pospite peršunovim listom. Gotovo jelo servirajte uz čeri paradajz i crni hleb.Savet: Luk možete čuvati na sobnoj temperaturi, na tamnom i prozračnom mestu, oko mesec-dva
Recepti sa Stilom
Pikantni krompir
Na zagrejanom ulju propržite crni luk iseckan na rezanca, nalijte vodom i dodajte crvenu mlevenu papriku.
Recepti
22:52h Izvor: Stil Magazin
22:52h Izvor: Stil Magazin
Pikantni krompir, Foto: Shutterstock.com
- 35 minuta
- Jednostavno
- Za 4 osoba
Sastojci
- 800g Kuvanog krompira
- 3 Kašike ulja
- 200g Crnog luka
- 3 Kašike crvene mlevene paprike
- po ukusu Soli
- po ukusu Bibera
- po ukusu Peršunov list