Sastojci:
Za šećerni premaz:
- 100 g šećera
- pola šolje vode
Za beli sloj:
- 4 jaja
- 300 ml mleka
- 400 g kondenzovanog mleka
- 1 kašičica ekstrakta vanile
Za čokoladni sloj:
- 2 jaja
- 160 ml mleka
- 6 kašičica ulja
- 75 g šećera
- 6 kašika kakao praha
- 250 g brašna
- 1 kašičica praška za pecivo
Priprema:
Najpre napraviti šećerni preliv tako što ćete istopiti šećer i dodati mu vodu, te mešati dok ne postignete odgovarajući egzistenciju, a onda obložiti kalup premazom.
Zatim umutiti sastojke za beli sloj kolača i uliti u kalup, a na kraju promešati sastojke za čokoladni deo i sipati u pleh sa šećernim prelivom i belim slojem.
Kalup staviti u plitak pleh napunjen vodom, prekriti folijom i peći na 180 C u rerni 90 minuta.
Prijatno!
Budi deo Stil zajednice.