Italijani ovako spremaju najbolji sos za makarone: Pomešaju se sastojci, ubace u rernu i to je to - ručak za lenje žene

Letnji ručak koji se sprema očas posla je naš najdraži izbor

Recepti
11:50h Autor:
Italijani ovako spremaju najbolji sos za makarone: Pomešaju se sastojci, ubace u rernu i to je to - ručak za lenje žene
Ručak za lenju ženu, Foto: Pritnscreen/youtube

Sastojci:

  • 250gr feta sira
  • 1 veća glavica crnog luka
  • 3,4 čena belog luka
  • 500gr čeri paradajza
  • timijan
  • maslinovo ulje, biber, so, ljuta tucana paprika
  • testenine po izboru oko 400-500grama

Priprema: Iseckajte crveni i beli luk na sitno, stavite u vatrostalnu činiju sa feta sirom i čeri paradajzom. Pospite sve maslinovim uljem i začinima i sve ispecite u rerni na 200 stepeni Celzijusa oko 20 minuta. Kada se ispeče, promešajte sve sastojke i dodajte im kuvanu testeninu. Izmešajte i poslužite.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs