Sastojci:

-4 veća krompira -200 g spanaća -1 glavica crnog luka -kore za pitu -so -kisela voda

shutterstock-367354496.jpg
Foto: Shutterstock

Priprema:

  • Skuvajte krompir, pa pred kraj dodajte spanać. Kada se sve lepo obari, procedite, pa ispasirajte.
  • Dodajte začine i svež, iseckan crni luk. Kada je smesa gotova, filujte kore.
  • Svaku koru poprskajte s malo kisele vode, zatim preko nje zgužvajte drugu koru, koju ćete takođe preliti kiselom vodom i filom. Umotajte u rolnice i složite u tepsiju.
  • Pecite na 180 stepeni oko pola sata.

Bonus video:

Error in getting video.

07:07
OVAKO JE NASTALA SRPSKA GASTRONOMSKA EROTIKA: Kuvar Mića napravio Karađorđevu šniclu zbog žene, a evo šta na njoj SIMBOLIŠE LIMUN Izvor: Kurir televizija

Umesto spanaća možete da koristite i malde listove koprive