Sastojci:

  • 500 gr junećeg mlevenog mesa
  • 2 šargarepe
  • 2 glavice crnog luka
  • 1 čen belog luka
  • 3,4 kašike pasiranog paradajza
  • So, biber..
  • 5, 6 krompira
  • malo maslaca
  • malo mleka
  • soli

Priprema: Skuvajte krompir pa napravite pire od njega. Dok se pire krompir kuva, prodinstajte luk i šargarepu, pa dodajte meso i beli luk, a zatim i pasirani paradajz.

Zatim u vatrostalnu činiju na podmašćeno dno stavite malo ulja, pa preko stavite polovinu smese od krompira, pa sloj mesa i preostali sloj krompira i sve to zapecite u rerni. Poslužite toplo.

Bonus video:

Error in getting video.

00:21
Božićne puslice Izvor: TikTok/tinascucina
00:21
Božićne puslice Izvor: TikTok/tinascucina

Doručak ili ručak, na vama je da odlučite za koji obrok ćete spremiti pastirsku pitu

Doručak ili ručak, na vama je da odlučite za koji obrok ćete spremiti pastirsku pitu