Sastojci:
- 500 gr junećeg mlevenog mesa
- 2 šargarepe
- 2 glavice crnog luka
- 1 čen belog luka
- 3,4 kašike pasiranog paradajza
- So, biber..
- 5, 6 krompira
- malo maslaca
- malo mleka
- soli
Priprema: Skuvajte krompir pa napravite pire od njega. Dok se pire krompir kuva, prodinstajte luk i šargarepu, pa dodajte meso i beli luk, a zatim i pasirani paradajz.
Zatim u vatrostalnu činiju na podmašćeno dno stavite malo ulja, pa preko stavite polovinu smese od krompira, pa sloj mesa i preostali sloj krompira i sve to zapecite u rerni. Poslužite toplo.
Bonus video:
Doručak ili ručak, na vama je da odlučite za koji obrok ćete spremiti pastirsku pitu
Doručak ili ručak, na vama je da odlučite za koji obrok ćete spremiti pastirsku pitu
Budi deo Stil zajednice.