Sastojci:

  • Kore za pitu oko 500gr
  • teglica ajvara oko 300-500gr
  • biljni kackavalj oko 250gr
  • ulje
  • kisela voda

Priprema: Kore za pitu premazati sa uljem i kiselom vodom, a potom i sa ajvarom. Na svaku koru narendati kačkavalj pa urolati i staviti u pleh. Peći na 200 stepeni Celzijusa oko pola sata.

Bonus video:

02:10
NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno! Izvor: Kurir televizija
02:10
NAJJEDNOSTAVNIJA PILETINA KOJA BUDI SVA ČULA! Recept koji će obožavati svi ukućani: Brzo, lako i ukusno! Izvor: Kurir televizija

Posna jela su često izazov za domaćice, a mi vam donosimo predivan recept za pitu od ajvara iz Deda Miletove kuhinje

Posna jela su često izazov za domaćice, a mi vam donosimo predivan recept za pitu od ajvara iz Deda Miletove kuhinje