Sastojci za krompirušu:
- 500gr. kora za pitu
- 1kg. krompira
- 6-7 glavica crnog luka
- Ulje, so, biber.
Kore kvasiti kombinacijom ulja i mineralne vode. Filovati, motati i peći.
Sastojci za kupusaru:
- 500gr. kora za pitu
- 1kg. kiselog kupusa
- Ulje, biber
Kore kvasiti mineralnom vodom i uljem. Motati i stavljati u pleh. Peći na 200 stepeni oko pola sata.
Sastojci za manastirsku pitu:
- 500 grama kore za pitu
- 2-3 praziluka
- 2 crvene paprike
- 2 ljute papričice
- 500gr. šampinjona
- 300gr. sojinih ljuspica
- Ulje, soli, biber, origano
Kore kvasiti mineralnom vodom i uljem. Sve tri pite peći u zagrejanoj rerni na 200c/25-30min. Ceo postupak pogledajte u videu ispod teksta.
Bonus video:
Ako volite pite, donosimo vam recepte za tri posne pite koje mogu biti savršen predlog za ručak
Ako volite pite, donosimo vam recepte za tri posne pite koje mogu biti savršen predlog za ručak
Budi deo Stil zajednice.