RECEPT DANA: Ne postoji mekše meso od FAŠIRANE ŠNICLE, a kada ga spremite OVAKO topi se kao puter

Naš predlog za današnji ručak su faširane šnicle koje odgovaraju svim članovima porodice

Recepti
Autor:
RECEPT DANA: Ne postoji mekše meso od FAŠIRANE ŠNICLE, a kada ga spremite OVAKO topi se kao puter
Kako se spremaju faširane šnicle?, Foto: Kurir tv

Potrebno je:

  • 500 grama mesa
  • 1 glavica crnog luka
  • 3 čena belog luka
  • tost hleb isečen na kockice
  • 200 ml mleka
  • so i biber
  • peršun
  • jaje
  • 30 grama prezle

Priprema: Iseckajte sitno crni luk, dodajte meso i začine, pa onda i sitno seckan beli luk. Izmešajte. Tost hleb iseckajte i potopite u mleku. Natopljen hleb stavite u smesu sa mesom. Dodajte peršun i jaja, pa onda i prezle i oblikujte pljeskavice. Pržite ih u vrelom ulju.

Uz faširane šnicle možete poslužiti grilovane tikvice u bešamel sosu sa mirođijom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs