Sastojci:
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
- Očistite i operite tikvice i kuvajte na pari 12-15 minuta.
- Drvenom varjačom istisnite višak tečnosti, te ih sitno naseckajte i stavite u veliku posudu.
- Zagrejte rernu na 180 Celzijusa i lim za pečenje pite razmere 20 – 24 cm premažite maslacem.
- Namočite feta sir u toploj vodi 10 minuta i ocedite.
- Zdrobite sir i dodajte tikvicama.
- Umešajte preostale sastojke i dobro promešajte.
- Smesu sipajte u pripremljeni lim za pečenje, pospite parmezanom i pecite na 45 minuta.
- Pre posluživanja proverite sredinu drvenim štapićem.
Ovaj brzi obrok je jednostavan za pripremu, a oduševiće vaše ukućane
Ovaj brzi obrok je jednostavan za pripremu, a oduševiće vaše ukućane
Budi deo Stil zajednice.