Sastojci:
- 3 lista kora za savijače
- 2 šargarepe
- 1 manja glavica kupusa
- 1 veća tikvica
- 1 paprika
- 1 vezica peršuna
- 1 komadić đumbira
- 2 čena belog luka
- 4 kašika soja sosa
Pohovane rolnice od mlevenog mesa: Hrskavi zalogaji prepuni istopljenog kačkavalja! (RECEPT)
Priprema:
- Naseckajte na trakice šargarepu, kupus, tikvice, đumbir i papriku .
- Zagrejte tiganj, dodajte malo ulja i ubacite povrće.
- Pržite oko pet minuta i povremeno protresite tiganj. Nemojte da mešate kutlačom.
- Dodajte soja sos i sitno seckani beli luk.
- Na kraju ubacite sitno jeckani peršun.
- Za to vreme pripremite listove za savijače.
- Naseckajte ih na jednake komade, a krajeve premažite vodom.
- U sredinu svake rolnice stavite nadev i zarolajte.
- Zatvorite rolnice sa svih strana, ali vodite računa da ne pokidate testo.
- Pržite u ulju ili pecite u rerni na 200 Celzijusa oko 10 minuta.
- Poslužite uz soja sos.
Domaće rolnice sa filom od malina: Idealne za uživanje u svakom zalogaju! (RECEPT)