Sastojci:
- 1/2 kilogram krompira
- 200 grama mladih kopriva
- 1 šargarepa
- 1 veza mladog crnog luka
- 1 veza mladog belog luka
- začin
- so
- biber
- 2 kašike kukuruznog brašna
- ulje
- aleva paprika
Bakin vrhunski krompir: Obrok kojem ćete se garantovano uvek vraćati! (RECEPT)
![](/data/images/2019/04/11/10/188973_img-4691_ff.jpg?ver=1554972778)
Priprema:
- Koprive očistite i obarite minut dva, pa ocedite i sitno iseckajte.
- Luk iseckajte, pa propržite, dodajte na kolutove šargarepu, a zatim i iseckanu koprivu.
- Sve izmešajte, pa dodajte kašiku projinog brašna i malo vode.
- Tepsiju podmažite, istresite koprive i rasporedite krompir po njima.
- Pecite na 200-220 stepeni Celzijusa oko 40 min da krompir porumeni.