OVAKO KONSTRAKTA VASPITAVA DECU: "Imam tinejdžere, ostane neraspremljen krevet 5 dana, svuda knjige, čarape, farmerke"

Konstrakta otkriva kako vaspitava svoju decu i dodaje da će vreme pokazati da li se takav pristup pokazao kao ispravan.

Vaše dete & vi
Autor:
OVAKO KONSTRAKTA VASPITAVA DECU: "Imam tinejdžere, ostane neraspremljen krevet 5 dana, svuda knjige, čarape, farmerke"
Konstrakta o svojim metodama za vaspitanje dece, Foto: Pacific Press / ddp USA / Profimedia

Naša prošlogodišnja evrovizijska predstavnica, Ana Đurić Konstrakta upoznala se sa svojim suprugom još za vreme studija. Naime njen suprug Milan Đurić bio je u to vreme asistent na Arhitektonskom fakultetu.

Vladaju oprečni stavovi na temu veza između studentata, asistenata i profesora, ali njih dvoje su se prosto zaljubili jedno u drugo. Nije im bilo lako ali je njihova ljubav pobedila i opstala, a kao plod te ljubavi dobili su i dvoje dece sina Nikolu i ćerku Lenu. Za njih kaže da su se navikli na maminu popularnost.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Konstrakta ne krije da je deca, koja su sada tinejdžeri, ne slušaju kao ranije:

"Moja deca sada ulaze u period puberteta. Vreme će pokazati šta sam uradila sa mojim pristupom. Oduvek ih posmatram i tretiram sa poštovanjem, uvažavam sve njihove potrebe" , izjavila je nedavno Konstrakta pa dodala:

"Što se tiče postavljanja granica, tu sam jako tanka. Uvek idem na to da su oni sposobni da razumeju kada sa njima sedneš i objasniš im zašto je nešto okej, a nešto ne".

Konstrakta
foto: maximon / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Konstrakta je navela i primere iz porodičnog doma, koji joj se ne dopadaju:

"Ostane krevet da se raspremi pet dana, svuda su knjige, čarape, farmerke... Verujem da nismo jedini u toj situaciji sa tinejdžerima. Teško je izvesti psa, pa ga na kraju ja izvedem. Nisam tu nešto postigla, ali imam još neko vreme, valjda, da ih uteram u tu neku odgovornost prema njihovoj okolini" - istakla je ova umetnica.

Konstrakta
foto: Matteo RaseroGRM FOTO / LaPresse / Profimedia

"Deca brzo prihvataju promene, tako da nije bio problem. U početku im je bilo smešno, a kasnije su prihvatili. Na kraju im je to bilo i korisno, jer su se malo osamostalili. Zato je sve ispalo kako treba, jer bi inače spalo da i dalje sve ja radim i po kući" - rekla je nedavno Konstrakta za "Tanjug".

Konstrakta je, podsetimo, na prošlogodišnjoj "Evroviziji" zauzela 5. mesto u finalu, što je najbolji rezultat Srbije u prethodnih 10 godina. Prenosi Novosti.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs