MAC NAGRADE OKUPILE NAJVEĆE ZVEZDE REGIONA: Grašo ruku pod ruku sa Hanom, a pevačica sve iznenadila trudničkim stomakom

Sinoć je u Štark Areni održana spektakularna ceremonija dodele prestižnih MAC nagrada koj aje okupila najveće zvezde regiona.

Galerije
13:33h Autor:
1 / 6 Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sinoć je u Beogradu održana ceremonija dodele prestižnih MAC nagrada (Music Award Ceremony), a na crvenom tepihu Štark Arene prošetale su neke od najvećih zvezda regiona.

Najviše pažnje privukli su Petar Grašo i njegova supruga Hana Huljić, koji su polovinom 2022. godine postali roditelji, a par je uskladio stajlinge i odučio se za neprezaviđenu crnu boju.

Pored njih veliko iznenađenje je bila Sasji MC, koja se otkrila da je u drugom stanju, a u uskoj crnoj haljini njen stomak je bio u prvom planu.

Autentičan stajling imala je i Ana Đurić Konstrakta koja je na dodeli MAC nagrada osvojila najznačajnije priznanje. Sinoć se pojavila odevena u široku crnu haljinu do poda, sa velikim belim okovratnikom.

Konstrakta se sinić pojavila u neobičnom izdanju
Konstrakta se sinić pojavila u neobičnom izdanju foto: Printscreen Instagram - music.awards.ceremony

Pop pevačica Jelena Rozga je delu prisutnih novinara na "crvenom tepihu" čak otpevala nekoliko stihova velikog regionalnih hita "Ginem" njene nekadašnje grupe Magazin, a sve je očarala uskom haljinom golih leđa koja je istakla njenu savršenu liniju.

Emina Jahović ovaj put je rešila da ne oblači haljinu, već se odlučila za interesantno odelo u zebra printu. Sličan stajling, doduše malo svedeniji, imala je njena koleginica Sara Jo.

Posle duže vremena domaća publik aimala je proliku da vidi i makedonsku pevačicu Karolinu Gočevu , koja je takođe bila na visini modnog zadatka.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs