Evo kako Jelena Rozga održava 57 kilograma: Svaki dan jede supu, a jedna stvar je ključna

Pevačica Jelena Rozga, progovorila je o svojoj dijeti i kako uspeva da održava 57 kilograma konstantno.

Fitnes & Nutricija
Autor:
Evo kako Jelena Rozga održava 57 kilograma: Svaki dan jede supu, a jedna stvar je ključna
Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Hrvatska pevačica Jelena Rozga već dugo ima poseban režim ishrane i zahvaljujući njemu kilaža joj je fiksna - 57 kilograma.

"Ona je godinama ista. Nije ni dana ostarila, a linija joj je savršena“, često to komentarišu fanovi Jelene Rozge koja će ovog leta proslaviti 47. rođendan. Poznato je da ima 57 kilograma, ali i da ne može da se ugoji jer ima problema sa štitnom žlezdom. Pre 18 godina pevačici je otkrivena hipertireoza, a zatim i tahikardija.

"Moji problemi sa štitnom žlezdom ne daju mi da se ugojim ni pola kilograma, ali na to utiče i genetika i to što živim pored mora. Štitna žlezda me ponekad baš zeza, ali generalno se dobro osećam. Ne dam se ja, samo osmeh na lice i pozitiva“, rekla je Rozga svojevremeno.

Jelena Rozga
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ne skriva da je veliki gurman, ali pazi šta jede. Jesti u manjim količinama, ključna je stvar njenog mršavljenja.

"Trudim se da hrana koju unosim bude lagana i zdrava. Jedem više puta dnevno, ali u manjim količinama, zato što to odgovara mom organizmu. Nekada sebi dam oduška i opustim se. Volim mediteransku hranu, laganiju ishranu, koja sadrži dosta voća, povrća i ribe. Zimi obožavam da jedem pečeno kestenje", rekla je ranije, a prenosi Story.hr.

Jesti u manjim količinama, ključna je stvar njenog mršavljenja.

Jelena ne voli pršutu ni jagnjetinu, ali zato svaki dan jede supu.

Jelena Rozga
foto: Printscreen/instagram

Liniju održava i stalnim nastupima, tj. skakutanjem po bini.

"Na pozornici provedem nekoliko sati pevajući i plešući i to je odličan način da ostanete fit i budete u dobroj kondiciji", ispričala je Rozga.

Ona ujutru voli da doručkuje omlet s belancima, maslinama i mladim sirom, a za ručak je supa, meso i salata. Večera je, najčešće, rezervisana za ribu i povrće.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs