koja vam je lepŠa?

MODNI DVOBOJ "LJUTIH PROTIVNICA" SA BEOVIZIJE: Konstrakta i Sara Jo se pojavile na MAC-u u VRLO SLIČNIM STAJLINZIMA

U našoj prestonici se održava prvo veče MAC 2023 nagrada, jedno od najvećih muzučkih takmičenja na našim prostorima, a među prvima su se pojavile Konstrakta i Sara Jo!

Moda
08:29h Autor:
MODNI DVOBOJ "LJUTIH PROTIVNICA" SA BEOVIZIJE: Konstrakta i Sara Jo se pojavile na MAC-u u VRLO SLIČNIM STAJLINZIMA
Konstrakta i Sara Jo u sličnim modnim kombinacijama, Foto: ATA Images

Music Award Ceremony (MAC), najveći muzički spektakl jugoistočne Evrope, upravo je počeo u Beogradu! Trajaće dva dana, a na našem "crvenom tepihu" prodefilovaće mnoge javne ličnosti! Među prvima su se večeras pojavile Konstrakta i Sara Jo, a svima su zapali za oko slični stajlinzi.

Naime, ove dve dame bile su u centru pažnje prošle godina na Beoviziji, a mnogi su oh nazivali "ljutim protivniciama". Iako je javnost tada bila gotovo sigurna da na Evroviziju odlazi Sara sa svojim velikim hitom "Muškarčina", Konstrakta je sve demantovala i odnela ubedljivu pobedu legendarom pesmom "In corpore sano". StihovI ove nesvakidašnje numere su zaludeli celu Evropu, te je na prestižnom takmičenju osvojila 5. mesto, što je jedan od naših najboljih rezultata.

Konstrakta
foto: ATA Images

Međutim, na večerašnjem događaju pojavile su se obe umetnice i to u modnim kombinacijama istih boja. Sara se odlučila sa neprevaziđenu klasiku- crno odelo i belu košulju uz vrlo zanimljivu "Prada" kravatu. Kosu je zalizala, a jačom šminkom je istakla njenu posebnu lepotu.

Sa druge strane, i Konstrakta je odabrala neobičniji stajling, te je u prvom planu velika bela kragna i upečatljiva ogrlica. Dok je ispod nje crna duga haljina. Autfit je upotpunila visokom punđom, a šminkom je istakla njene prelepe oči po kojima je i prepoznatljiva.

Konstrakta
foto: Printscreen Instagram - music.awards.ceremony

Za vreme MAC nagrada gledaoci će imati prilike da pogledaju nastupe neke od najvećih zvezda na prostorima bivše Jugoslavije i da uživaju u pesmama različitih žanrova. Pored muzičkog programa, biće dodeljene i brojne nagrade iz različitih oblasti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs