iznenada preminula

NASTUP LANE TOKOVIĆ KOJI JE NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU U NAŠOJ ZEMLJI: "Kako te nije sramota za ono što si uradila Sireni?"

Lana Toković, vlasnica raskošnog glasa i večita rokerka u duši, primljena je u bolnicu radi nekih ispitivanja, ništa nije slutilo na najgori ishod.

Celebrities
14:32h Autor:
NASTUP LANE TOKOVIĆ KOJI JE NAPRAVIO OPŠTU POMETNJU U NAŠOJ ZEMLJI: "Kako te nije sramota za ono što si uradila Sireni?"
Nastup Lane Toković koji su svi komentarisali, Foto: Printscreen Instagram - lanatokovic

Lana Toković iznenada je preminula u 57. godini, a tužne vesti je potvrdila njena prijateljica, pevačica Zorana Pavić. Naša čuvena rokerka maestralnog glasa uvek je bila svoja, a muzikom je počela da se bavi već u šesnaestoj. Njen talenat se primećivao od malih nogu, ali je zahvaljujući napornim radom postigla velike usppehe.

U veoma kratkom roku postala je i najmlađi solista Džez orkestra Radio Beograda, ali odlučuje da se posveti profesiji producenta. Snimila je preko 40 trajnih zapisa za fonoteku Radio Beograda. Odmah nakon toga, otvara svoj muzički studio u Beogradu za snimanje i komponovanje. Osnivač je muzičke grupe Lana i Aldo sa kojom je izdala sedam muzičkih projekata.

Nastup koji je pokrenuo lavinu komentara

Odevne kombinacije učesnica "Beovizije" zapalile su Tviter 2018. godine, a najviše pažnje je privukla upravo Lana Toković. Uvek je bila jedinstvena i tokom čitave karijere negovala je svoju originalnost kako u pevanju, tako i u odevanju.

Poznatu rokerku su mnogi, s obzirom na to kakav je stajling imala, uporedili sa likom Ursule iz animiranog filma "Mala Sirena"

Šaljiva internet zajednica je uvek imala zanimljive dosetke i opaske na račun Tokovićeve. Naime, tada su joj "zamerili" su što se pojavila na sceni nakon svega što je uradila Maloj Sireni, aludirajući na već pomenuti lik zle kraljice Ursule.

Neobična haljina, frizura i upečatljiva šminka su učini Lanin nastup na Beoviziji jedna od najkomentarisanijih, a pevčica je sa osmehom na licu prihvatala šale na svoj račun.

Imala je jedna od najraskošnijih glasova na našoj muzičkoj sceni, a večita rokerka u srcu iza sebe je ostavila blistavu karijeru po kojoj ćemo je zauvek pamtiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs