IMAJU DVOJE DECE

KONSTRAKTA SE UDALA ZA "ZABRANJENOG MUŠKARCA": Evo kako je počela njihova ljubavna priča! (FOTO)

Iako je trenutno jedna od najaktuelnijih javih ličnosti kod nas, o njenom privatnom životu se skoro ništa ne zna!

Ljubav i zavođenje
12:35h Autor:
KONSTRAKTA SE UDALA ZA "ZABRANJENOG MUŠKARCA": Evo kako je počela njihova ljubavna priča! (FOTO)
Foto: Kurir / Nemanja Nikolić

Naša ovogodišnja predstvanica na Evroviziji je veoma posvećena svojoj porodici. Udata je i ima dvoje dece, Lenu u Nikolu. Jednom prilikom je naglasila da su joj oni najveća podrška u svemu što radi i da su veoma ponosnu na nju i njene uspehe!

Ali, svoj supruga je upoznala na fakultetu, koji je tada za nju bio zabranjen!

Konstraktin suprug Milan Đurić bio je asistent na Arhitektonskom fakultetu, gde je i Ana diplomirala. Iako vladaju oprečni stavovi o vezama između studentata i asistenata i profesora, između njih dvoje su se zaljubili jedno u drugo. Iako im nije bilo lako, njihova je ljubav opstala, a dobili su i dvoje dečice.

Ana je pre nekoliko dana otputovala u Torino, a pripreme za predsavljanje na glamuroznoj evrovizijskoj sceni su počele. Juče je održana i prva konverencija za medije, a ona je dobila nov nadima - Bogstrakta. Istakla je da bi volela, ukoliko pobedi, da se sledeća Evrovizija održi u selu njene bake.

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Sbriji. Svaki grad može biti pripremljen za "Evroviziju", ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo - rekla je kroz smeh Konstrakta.

Takođe, otrkila je da nema posebne rituale pred nastup, ali da uvek nosi prstenje od svekrve.

- Nemam neki poseban ritual osim što perem ruke, ali na primer nosim ova tri zlatna prstena koja sam dobila od svoje svekrve. Može se reći da su mi oni ritual - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs