I šta ćemo sad?

KONSTRAKTA U IZRAELU POKAZALA NOVU KOREOGRAFIJU: Sama na sceni bez pratećih vokala?! (VIDEO)

Pogledajte Konstraktin nastup u Tel Avivu

Lifestyle
Autor:
KONSTRAKTA U IZRAELU POKAZALA NOVU KOREOGRAFIJU: Sama na sceni bez pratećih vokala?! (VIDEO)
Foto: Printscreen/youtube/

Ana Đurić Konstrakta je 5. aprila otputovala u Tel Aviv zajedno sa više od 20 delegacija umetnika iz cele Evrope koji će učestvovati na Evroviziji.

Ovaj veliki koncert predstavnika održava se neposredno pre samog takmičenja za Pesmu Evrovizije, koja će ove godine održati u Torinu u maju mesecu.

Konstrakta je tom prilikom promenila kostim, te je nastupila u crvenoj haljini, što je mnoge oduševilo, a tu su bili neizostavni beli peškiri u ruci. Međutim, koreografija je bila drugačija, ovaj put uz Konstraktu nije bilo pratećih vokala.

Neobičan stajling, kao i scenski nastup publiku su "hipnotisali". Još uvek nije poznato da li će takav kostim i scenske rekvizite imati i na velikoj sceni Evrovizije u Italiji.

Podsetimo, prethodni događaji "Israel Calling", sa desetinama zemalja učesnica iz cele Evrope, bili su veliki uspeh među umetnicima i delegacijama i postali su važan deo promocije i izlaganja pre samog takmičenja.

Pored toga, događaji su postavili Izrael u pozitivno svetlo u medijima i društvenim medijima širom Evrope i pomogli da se ispriča priča o Izraelu dok su umetnici postali ambasadori zemlje.

Inače, domaćini su na sinoćnjem takmičenju pitali Anu Đurić Konstraktu sa kojim bi ovogodišnjim izvođačem otpevala duet.

- Napravila bih hor sa svim takmičarima - odgovorila je Konstrakta, nakon čega je pozvala sve da zapevaju njenu pesmu, što su i učinili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs