PENZIONERSKI DANI RODŽERA FEDERERA SU SAM GLAMUR: Šetao se Parizom, sedeo pored Ane Vintur, a izgleda NEVEROVATNO

Rodžer Federer je sa suprugom Mirkom prisustvovao Nedelji mode u Parizu, a tom prilikom je sedeo pored slavne Ane Vintur

Moda
Autor:
PENZIONERSKI DANI RODŽERA FEDERERA SU SAM GLAMUR: Šetao se Parizom, sedeo pored Ane Vintur, a izgleda NEVEROVATNO
Rodžer Federer i Mirka, Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

U toku je Nedelja mode u Parizu, a tom prilikom pojavio se i Rodžer Federer u pratnji supruge Mirke. Par je prisustvovao reviji modne kuće Šanel, a tom prilikom sedeli su pored slavne Ane Vintur i filmskog reditelja Baza Lurmana.

Inače, prošle godine Rodžer Federer je odlučio da se penzioniše i tom prilikom je dobio titulu jednog od "najbogatijih penzionera". Izgleda da mu miran život prija, jer Rodžer izgleda neverovatno zgodno, odmorno i zadovoljno dok je šetao u sivom odelu sa belom košuljom.

Rodžer Federer
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Mirka je nosila belo-crnu dugu jaknu i izgledala izuzetno skromno dok je sedela u prvom redu tokom modne revije.

Podsetimo, Mirka je od početka Rodžerove karijere bila uz njega, dok je svoju karijeru profesionalne teniserke zanemarila. Rodila je četvoro dece i uvek se trudila da sa Rodžerom ide na sve turnire. Izgleda da su i dan danas nerazdvojni.

Rodžer Federer
foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

"Mirku često opisuju kao snagu koja se nalazi iza trona", pisalo se, dok je bivši Rodžerov trener Pol Anakon u intervjuu za Njujork Tajms naglasio da, i pored roditeljske uloge, koja je u međuvremenu udvostručena, "Mirka Federer i te kako ima uticaj na karijeru svog slavnog supruga".

Rodžer Federer
foto: Jana Call me J/ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

A očigledno je da taj uticaj ne popušta ni sada kada je teniser u penziji. Da li se to "krčka" neki novi posao, možda vezan za modu, ugovore i sponzorstva - ostaje nam da vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs