MIRKA FEDERER UOPŠTE NIJE SKROMNA KAKO SE PREDSTAVLJA: Svima je PALA VILICA dole kada su videli koliko košta NJEN SAT

Mirka Federer ima sat od pola miliona dolara, a nikada to ne biste pomislili!

Moda
17:41h Autor:
MIRKA FEDERER UOPŠTE NIJE SKROMNA KAKO SE PREDSTAVLJA: Svima je PALA VILICA dole kada su videli koliko košta NJEN SAT
Mirka Federer ima sat od pola miliona dolara, Foto: Dave Shopland / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mirka Federer je uvek bila vetar u leđa svom suprugu, te ga je neretko bodrila sa tribina u svim bitnim momentima u karijeru. Međutim, iako se Rodžer Federer zvanično penzionisao, oni i dalje uživaju u tenisu i prate sva aktuelna dešavanja u ovom sportu.

Tako ni ove godine nisu propustili Vimbldon, ali ovoga puta sve oči su bile uprte u Mirku, a ne u legendarnog tenisera. Naime, ona je sve oduševila pojavnom, odvena kombinacija se svidela mnogim damama, ali ni to nije bila u fokusu. Svi su ostali bez teksta kada su videla šta od aksesoara Federerova žena nosi na ruci.

Ona je tada pokazala svoj specijalni roleks Day-Date ‘Emerald’ 228396TEM rađen od platine. To je inače jedan od najskupljih ikad urađenih roleksa.

Okvir ima 50 dijamanata, a brojčanik osam i dva smaragda. Takođe, datum i brojevi su napravljeni u istoj zelenoj boji da bi se uklopili sa okvirom. A kada budete pročitali kolika je njegova cena - zavrteće vam se u glavi! Naime, lepa Mirka je za njega izdvojila čak 485.000 dolara!

1 / 7 Foto: DPPI / AFP / Profimedia

Nema sumnje da Mirka obožava sveden stil, ali koji začini skupocenim komadicma!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs