TAMARA VUČIĆ U PARIZU SE SLIKALA ZA PRESTIŽNI MODNI MAGAZIN: Bajkovito izdanje PRVE DAME SRBIJE

Tamara Vučić je prava dama od stila, a to su potvrdile i najnovije fotografije iz Pariza

Moda
Autor:
TAMARA VUČIĆ U PARIZU SE SLIKALA ZA PRESTIŽNI MODNI MAGAZIN: Bajkovito izdanje PRVE DAME SRBIJE
Tamara Vučić, Foto: ukrinform / BEEM / Beem / Profimedia

Tamara Vučić je nedavno boravila u Parizu i tom prilikom je dala intervju za magazin L'Officiel koji je objavio i fotografije Prve dame Srbije koje su napravljene u dvorištu srpske ambasade s pogledom na Ajfelovu kulu.

"Volim eleganciju i jednostavnost u svakoj prilici, bilo da idem na posao, sastanak sa prijateljima ili neki javni događaj. Smatram da svaka žena treba da zna šta joj najbolje stoji i šta odgovara njenom karakteru. Drugim rečima, mora da se oseća dobro u onom što nosi," rekla je Tamara za L'Officiel a prenosi Hellomagazin.

"Postoje komadi i kombinacije koji su trendi i volim da ih vidim na drugima, ali sama se nikada ne bih usudila da ih obučem. Jednostavno ne bi ličilo na mene", odgovorila je Tamara na prvo pitanje kako bi opisala svoj stil.

Šta je srpski glamur?

"Lepo pitanje. Ne znam šta prvo da pomenem, da li sadašnjost, prošlost ili budućnost. Za mene je glamur sve što je raritetno ili tome teži, što je vredno ili povećava vrednost nečega. Pozitivan odnos prema životu i svetu je glamurozan, kao i gostoprimstvo po kome su Srbi poznati. Grad koji živi dvadeset četiri sata sedam dana u nedelji je glamurozan, što je slučaj sa Beogradom.

Srpski glamur je deo naše istorije, na primer, period vladavine dinastije Nemanjića (od 12. do 14. veka), kada su srpski dvorovi bili preplavljeni veličanstvenošću. Kraljevi, carevi i velikaši nisu bili samo vešti državnici, komandanti i diplomate, već i graditelji, pesnici, pisci i mecene u svim oblastima. Zato i posle toliko vremena srpska srednjovekovna kultura blista u svoj svojoj lepoti, autentičnosti i sjaju.

Ili kada su nas naše prabake i bake učile lepom ponašanju i različitim veštinama pohađajući ženske škole u Beču, Budimpešti, Minhenu i Parizu. Govorim o periodu posle Prvog svetskog rata, u kojem je stradalo skoro 50% muške populacije. Možda zvučim preozbiljno, ali danas je i znanje jedno od odličja glamura."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs