MRŠAVI DEVOJČURAK: Pojavila se fotografija stara 20 godina na kojoj se vidi kako je izgledala Mirka Federer pre slave

Mirka Federer važi za najveću podršku svom suprugu, a sada imamo priliku da vidimo kako je izgledao par 2003. godine iz perioda kada su oboje igrali tenis

Celebrities
11:42h Autor:
MRŠAVI DEVOJČURAK: Pojavila se fotografija stara 20 godina na kojoj se vidi kako je izgledala Mirka Federer pre slave
Mirka Federer, Foto: Stephen Lovekin/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Rodžer Federer je ovih meseci ponovo bio u centru pažnje, budući da ga je Ana Vintur pozvala da pripremaju priredbu Met Gala 2023. godine. Bivši teniser je imao prilike da i ovog puta pokaže kako mu fenomenalno stoji smoking.

Pritom, pokazao je još jednom svoju odanu suprugu Mirku, a ona je bila pravo iznenađenje.

Često se ističe kako se Miroslava Mirka Federer promenila tokom vremena, međutim, njena transformacija je zaista neuporedivo izraženija u odnosu na promene njenog slavnog supruga, Rodžera Federera.

Dok fotografije iz prošlosti ovog poznatog para, uključujući one iz vremena kada su oboje bili teniski asovi, otkrivaju evoluciju Mirkinog izgleda, posebno je upečatljiva njena neuporediva transformacija.

Kroz godine, primetno se menjala njena kilaža, ali čak i dok analiziramo njene slike iz 2003. i upoređujemo ih s današnjim fotografijama, očigledno je da su druge promene u njenom izgledu suptilnije i diskretnije.

Ova fotografija je nastala 2003. godine iz perioda kad su oboje igrali tenis.

Svakako je još više primetno da je osim kilaže, Mirka znatno promenila i imidž. Kada pogledamo ovu fotografiju staru skoro 20 godina vidimo značajnu modnu evoluciju ovog slavnog para.

Njihove promene su rezultat individualnog rasta i razvoja. Ali bez obzira na sve, ovaj slavni par je uvek u ljubavi i neosporno je da je Mirka njegova najveća podrška bez obzira kako izgledala u kojoj fazi života.

Takođe, primetno je da je Federer postao još popularniji i stekao veće bogatstvo tokom godina - o tome ne treba ništa više reći, jer su njegovi uspesi i prosperitet dobro poznati.

Interesantno je da se Mirka, pre nego što je započela vezu sa Federerom, zabavljala sa bogatim Arapinom, od kojeg je navodno upravo zbog veze sa teniskim asom i raskinula. Ova priča unosi dodatnu dubinu u njihovu romansu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs