SEĆATE LI SE ČUVENOG DEČAKA IZ SPOTA „FREESTYLER“? Danas je ugledni kuvar, ima 40 godina i "fura" neobičan STAJLING

Kada je 1999. godine izbačen u javnost spot za pesmu "Freestyler" jedan mladi muzičar i DJ, tada samo 15-godišnjak, neočekivano je zasijao na zvezdanoj pozornici

Celebrities
12:42h
SEĆATE LI SE ČUVENOG DEČAKA IZ SPOTA „FREESTYLER“? Danas je ugledni kuvar, ima 40 godina i "fura" neobičan STAJLING
Dečak iz spota, Foto: preentscreen/Youtube

Marlo Snelman stekao je svetsku popularnost kao 15-godišnjak kada je zaigrao u spotu za hit pesmu "Freestyler" poznatog dua Bomfunk MC's. Spot je postao senzacija zahvaljujući neobičnom izgledu dečaka sa dredovima, a Marlo je brzo postao miljenik devojčica širom planete.

Mediji su ga tretirali kao pravu zvezdu tog vremena, a uloga u spotu otvorila mu je vrata pet minuta slave, upravo zahvaljujući njegovoj majci, čelnici finske agencije za modele, koja je bila ključna u njegovom izboru za ovaj projekat. Međutim, danas Marlo vodi potpuno drugačiji život i retko ko bi ga prepoznao iz tog vremena kada je osvajao srca publike širom sveta.

Pesmu su objavili u Finskoj krajem 1999. godine, a već sledeće godine postala je hit u celom svetu i osvojila sve top liste. Međutim, ono što je posebno privlačilo pažnju bio je neobičan spot sa dečakom sa dredovima, koji je, gotovo preko noći, postao je planetarno popularan, i miljenik devojčica širom sveta.

Zvezda spota bio je Marlo Snelman, tada 15-godišnji dečak kog su mediji nakon debitovanja sa "Freestyler-om" tretirali poput brojnih pevača i zvezda onog vremena, a devojčice širom sveta otimale su se za to da ga upoznaju.

1 / 4 Foto: preentscreen/Youtube

Marlo se nakon toga i sam upustio u muzičke vode, a imao je nekoliko projekata, od kojih su svi bili poznati javnosti ali samo na području Finske.

Sa novim muzičkim poduhvatima nije postigao ni blizu uspeh kao sa pesmom "Freestyler", a svi su ga upamtili kako dečaka sa dredeovima i velikim slušalicama na ušima.

Njegova muzička karijera nije dugo trajala, ali ostvario je zavidnu karijeru na potpuno drugačijem polju.

Snelman je počeo da se zanima za kuvanje, a potom se i preselio u Pariz gde je radio u brojnim poznatim restoranima, a poslednjih nekoliko godina je šef kuhinje jednog uglednog restorana.

Više njegovih fotografija pogledajte u galeriji ispod i procenite - da li liči na onog dečaka iz spota koji ga je proslavio?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs