KAKO JE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IZGLEDALA NEKAD I SAD? "Postoji jedna fotografija koja kruži mrežama, spalila bih je da mogu"

Voditeljka Dušica Jakovljević ne krije da često posećuje klinike za estetsku hirurgiju, tako da se transformacije jasno vide od početka 2000. do danas

Celebrities
13:10h Autor:
KAKO JE DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IZGLEDALA NEKAD I SAD? "Postoji jedna fotografija koja kruži mrežama, spalila bih je da mogu"
Dušica Jakovljević, Foto: Printscreen Instagram/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević je svoju karijeru započinje u televizijskoj emisiji Sve za ljubav, a kasnije i kao glas „Velikog brata” u rijaliti-šou Veliki brat. Javnosti postaje poznata kao deo žirija televizijske emisije Audicija i kao voditeljka emisija Pinkove zvezde i Pinkove zvezdice.

Kad god se pojavljivala, svojim izgldom je plenila. Od početka svoje karijere popularna je po zanimljivom stajlingu.

Međutim, njena transformacija je očigledna. Na sebi je imala različite estetske zahvate, zbog čega je često na udaru hejt komentara javnosti.

Dušica Jakovljević
foto: Printscreen/YouTube/Trending

Dušica priznaje da se zbog prirode svog posla mnogo puta suočila sa pretnjama i ružnim komentarima, a bilo je perioda i kada ju je to pogađalo.

- Ne možeš da ne osećaš baš toliko da te ne pogađaju ružne reči. Ali uvek je bilo onih lepših komentara više, i kako vreme odmiče primetila sam da ima sve više pozitivnih komentara. Ne mogu te svi voleti, posebno ako imaš stav - kaže Dušica.

Nakon što su uvideli njen veliki potencijal, čelnici Pink TV dali su joj ulogu voditeljke rijaliti-šoua Zadruga, gde radi i danas.

Dušica Jakovljević
foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Na društvenim mrežama često se mogu videti voditeljkine fotografije iz prošlosti, a neretka su i ona poređenja "nekad i sad". Dušica sada otkriva koliko joj to smeta i da li bi spalila stare fotografije da može.

Pogledajte u galeriji kako je Dušica Jakovljević izgledala nekad i sad

1 / 8 Foto: preentscreen/Youtube

- Ima jedna fotografij koja kruži koja je jeziva, jer zavisi sve od ugla kako te neko fotografiše i to je jedna fotografija koja je bila sa neke lokalne televizije, gde ja izgledam katastrofa. Druga je kada sam izlazila iz porodilišta. Ja sam uvek imala lepe zube, ali sam uradila te vinire, usta nikad nisam imala, pa sam to uradila, obrve potpuno drugačije, drugo moje telo se menja. Ne smeta mi, ali svako malo se to potegne kako sam izgledala pre i posle. Ali što ljudi vole da vide sliku na kojoj si ispao loše i onda ide "vidi je rugoba..." pa, dobro, eto... Sad više nisam. Pa ne bih radila na televiziji da sam bila tako grozna. I šta danas znači biti ružan?! Kao krije se iza tastature i piše da je neko ružan. E, bravo, neka si mi rekao... Ako se neće svađati sa ženama i maltretirati nekoga po komšiluku, vi pišite meni - kaže Dušica u emisiji "Šou se nastavlja".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs