DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IDE NA TREĆU OPERACIJU NOSA: "Tek nakon ovoga mi sledi operacija sinusa i devijacije, čeka me borba"

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević progovorila na temu svog zdravstvenog problema i intervencija povodom toga.

Celebrities
11:52h Autor:
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ IDE NA TREĆU OPERACIJU NOSA: "Tek nakon ovoga mi sledi operacija sinusa i devijacije, čeka me borba"
Dušica Jakovljević o intervevencijama i oporavku., Foto: printscreen/instagram/dusicajakovljevic

Dušica Jakovljević iskoristila je period godišnjih odmora i pauze od voditeljskog posla da reši problem sa sinusima i devijacijom. Naime voditeljka ide na nehiruške intervencije nosa kako bi mogla nesmetano da diše. Na društvenim mrežama redovno izveštava kako napreduje oporavak između intervencija.

"A sad na treću intervenciju. Otok je već mnogo manji i nos je splasnuo. Samo da pojasnim pošto mnogi misle da sam operisala nos. Ja idem na nehirurške operacije sinusa i nosa. U toj klinici se jedino radi metoda gde ne morate ništa da sečete da biste prodisali" - poručila je Dušica putem Instagrama.

Kaže kako joj se stanje drastično popravilo već nakon prve dve intervencije. "Posle treće ću disati još bolje. Tek nakon toga mi sledi operacija devijacije".

Iz njenog iskustva ove procedure su vredne svake muke jer joj zaista olakšavaju disanje. Ipak, kad prođu svi otoci i kad se oporavi potpuno imaće operaciju sinusa i devijacije da bi se rešila i te blage zakrivljenosti nosa, dodala je Dušica.

Dodaje da je pred njom duga i teška borba jer uvek nešto može da se zakomplikuje i iskomplikuje ali da vredi jer će potpuno uspeti da reši svoj zdravstveni problem.

"Isplatiće se jer više neće biti problema sa disanjem koji mogu da prouzrokuju mnoge druge probleme sa srcem, sa ušima i tako dalje".

U svakom slučaju, za dve nedelje sledi operacija zaključila je voditeljka.

1 / 6 Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs