IMAJU I DVOJE DECE

POZNATA VODITELJKA SE RAZVELA POSLE 8 GODINA OD RASKIDA: Evo kako je podnela razilaženje sa bivšim suprugom!

Dušica Jakovljević vratila devojačko prezime posle osam godina!

Vip priča
Autor:
POZNATA VODITELJKA SE RAZVELA POSLE 8 GODINA OD RASKIDA: Evo kako je podnela razilaženje sa bivšim suprugom!
Foto: Printscreen Instagram / Dušica Jakoviljević

Poznata voditeljka Dušica Jakovljević bila je udata za producenta Aleksandra Miljuša, sa kojim ima i dvoje dece - sina Ognjena i ćerku Anđelu. Upoznali su se dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“. Uživali su u ljubavi, usledio je i brak, ali se par, ipak, razišao 2014. godine, a nisu se razveli papirološki sve do sada!

- Mnogi nisu znali da nisam bila razvedena papirološki godinama, jer smo prosto zaboravili da to završimo (smeh). Pre mnogo godina sam ja medijski vratila svoje devojačko prezime Jakovljević. Ali, sada kada sam se prvi put zvanično potpisala svojim devojačkim prezimenom, morala sam da to podelim na društvenim mrežama, pošto je to stvarno jedan poseban osećaj - priznala je Dušica.

A pre nekoliko godina je u jednoj emisiji istakala da razvod nije doživela mnogo traumatično.

- Srećom, zbog te moje lude energije i okruženja i ljudi oko mene, ja se tog perioda ne sećam kao da se nešto traumatično desilo, a jeste tako bilo. Ali sada kad pogledam zahvaljujem celom svom okruženju i Bogu mene što su sklepali ovaku moji roditelji da nisam prolazila kroz to kao da je tragično - rekla je voditeljka.

Od tada je naučila da se ništa ne podrazumeva u vezama, brakovima, kao ni u životu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs