NAJLEPŠA GLUMICA JE DOZVOLILA DA JE UNIŠTI JEDAN MUŠKARAC: Kada je ostavio, OČAJNIČKI je pokušavala da zadrži mladost

Izabela Ađani bila je lepotica pre 40 godina, a lepa je i danas i to je dokazala pojavivši se na reviji modne kuće Dior. Ipak, lepota nije garant sreće, a Izabela sreće u ljubavi nije imala

Moda
11:03h Autor:
NAJLEPŠA GLUMICA JE DOZVOLILA DA JE UNIŠTI JEDAN MUŠKARAC: Kada je ostavio, OČAJNIČKI je pokušavala da zadrži mladost
Izabela Ađani, Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Izabela Ađani juče se pojavila na Nedelji mode u Parizu, na reviji modne kuće Dior, obučena u crno od glave do pete. Uprkos tome što gazi sedmu deceniju, Izabel izlgeda neverovatno. Godinama se spekulisalo kako je lice uopropastila plastičnim operacijama u želji da zadrži mladost, ali istina je da italijanska glumica izgleda perfektno dan danas.

1 / 7 Foto: Laurent VU / Sipa Press / Profimedia

Ono što je ovu divu učinilo još intrigantnijom i zanimljivijom javnosti jeste njen ljubavni život - buran, neverovatan, obojen prevarama, iznenadnim krajevima, i silinom emocija. Izabela je imala samo jedan zvaničan brak, ali ukupno osam ozbiljnih i velikih ljubavi, mada samo jednu pravu, i još ko zna koliko platonskih i prolaznih.

Izabel je šest godina bila u vezi sa trostrukim oskarovcem Danijelom Dej Luisom, sa kojim ima i sina, a koji ju je ostavio trudnu, i to bez ijedne reči oproštaja. Nikada joj čak nije ni rekao da je došao kraj njihovoj vezi. U trenutku kada se porađala, on je uživao u aferi sa Džulijom Roberts.

Danijel Dej Luis
foto: Profimedia

"On je ljubav mog života. Završilo se jer je bilo nemoguće, nepojmljivo snažno. Naša ljubav je bila kao neizlečiva bolest. Jedan pogled na njega i znate da je to čovek spreman da izazove bol u vama. Nije mogao da odvoji role koje je igrao od stvarnog života. Često se ponašao kao da nije deo ove planete, prepuštajući se junaku koji je igrao. Imali smo strast u najčistijoj formi, a tako nešto uvek je osuđeno na propast. Bili smo ljubav o kakvoj se piše u klasičnim romanima. Uništilo nas je to što sam dozvolila da on bude centar mog života", ispričala je Izabel mnogo godina nakon razlaza.

"Napravila sam ozbiljnu grešku u životu - žene ne treba da budu doktori u svojim vezama. Ja sam spašavala svoje muškarce, a oni su posle gradili svoju sreću sa drugima. Gledali su me kao psihologa. Muškarci ne vole žene koje ih vide slabe, u njihovim najgorim danima. Ne mogu da podnesu žensku snagu. Mrzeli su moju ljubav koja ih je činila slabim i ranjivim", objasnila je Izabela jednom prilikom.

Nesrećan ljubavni život ostavio je traga na licu Izabele Ađani. Po njenim standardima - počela je da stari, ali na loš način. Da bi sačuvala mladost odlazi na niz estetskih korekcija, što njeni obožavaoci nisu dočekali sa oduševljenjem. Ipak, u 67. godini Izabela izgleda perfektno.

Pogledajte kako je izgledala nekada, a kako izgleda danas:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs