NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA: Kad se pojavila na crvenom tepihu, pevačica NIJE LIČILA NA SEBE

Dodža Ket je možda poznata po eksperimentisanju kada je stil u pitanju, ali kada se pojavila na Nedelji mode u Parizu niko je nije prepoznao

Moda
Autor:
NI ROĐENA MAJKA JE NE BI PREPOZNALA: Kad se pojavila na crvenom tepihu, pevačica NIJE LIČILA NA SEBE
Dodža Ket na crvenom tepihu na Nedelji mode u Parizu, Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Kad je stigla na Nedelju mode u Parizu, na reviju modne kuće Schiaperelli, pevačica Dodža Ket (27) bila je neprepoznatljiva. Pored Kajli Džener, ona je privukla najviše pažnje na ovom događaju.

"Obojena" u crvenu boju od glave do pete, u kostimu koji se stapao sa bojom kože lica i tela, pevačicu niko nije mogao da prepozna.

Doža Ket
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Dodža je i ovaj put pokazala da je prava kraljica drame kada je prošetala sa dugim šalom koji joj se vukao po crvenom tepihu. Pevačica je izgledala kao da je izašla iz nekog naučnofantastičnog filma dok je nosila kreaciju modne kuće Schiaparelli, poznatu po nekonvencijalnim modelima poput onih koje su nosile Kim Kardašijan i Bijonse.

Doža Ket
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

A zašto je pevačica odlučila da obuče baš ovu kreaciju možda dolazi od činjenice da se već neko vreme bori protiv pretnji smrću od obožavaoca koji je progoni i preti joj iz dana u dan. Dodža je slučaj već prijavila policiji, ali još nije otkriveno kojim tokom se slučaj razvija i da li su njenom "obožavaocu" ušli u trag.

1 / 8 Foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs