neverovatno!

NAJVEĆI BLAMOVI JOVANE JEREMIĆ IKADA KOJI ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA: Najgori ju je odmah "vinuo u zvezde"

Jovana Jeremić je napravila opštu pometnju na javnoj sceni Srbije, nema ko se nije nasmejao gledajući njene najveće blamove!

Vip priča
14:04h Autor:
NAJVEĆI BLAMOVI JOVANE JEREMIĆ IKADA KOJI ĆE VAS NASMEJATI DO SUZA: Najgori ju je odmah "vinuo u zvezde"
najgori blamovi jovane jeremić, Foto: Printscreen Instagram / jeremicjovana

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestajte da šokira javnost na svakom koraku. Čini se da baš uživa u tome i da su joj potezi unapred dobro isplanirani. A iako su podeljena mišljenja o njenim postupcima, retko ko je mogao da odoli smehu do suza, ukoliko je pogledao sledeće najkomentarisanije situacije.

Iako je trenutno jedna od najpopularnijih ličnosti u Srbiji, na početku karijere je bila skroz drugačija. Međutim, izgradila je neverovatno samopouzdanje i uhvatila se u koštac sa šou biznisom, pa ne prestaje da intrigira javnost.

1. Valjanje po studiju

Voditeljka je u maju za jednu od jutarnjih emisija odabrala krem kombinezon sa crnim prugama, koji je pratio liniji tela. Provokativna odevna kombinacija je bila samo uvertira onome što sledi. Naime, Jovana je legla na pod, te se prevrtala i valjala nasred studija uz pesmu naše evrovizijske predstavnice Konstrakte, a snimak je obišao sve društvene mreže!

2. Ignorisala goste uz stihove pesme "In corpore Sano"

Jeremićevoj je ova pesma jedno vreme bila, definitivno, omiljena! Toliko da uopšte nije slušala goste, već je pevala i đuskala uz Konstraktinu numeru.

I to ne jednom, nego mnogo puta.

3. "Najbolji" Jovanin stajling

Kako obožava da šokira javnost, nije joj uopšte predstavljalo problem da se na nacionalnoj televiziji pojavi u jednodelnom fluorscentno zelenom komibnezonu. O tome se danima pričalo, a na društvenim mrežama su se pojavile brojne šale na njen račun.

4. Ples koji je vinuo u zvezde

Jovana je pre više od godinu dana zaplesala uz pesmu Jelene Karleuše "La bomba", a taj snimak je izazvao lavinu komentara. Od tog momentra voditeljka postaje "kraljica društvenih mreža".

5. Neprikosnovene izjave

Najcitiranjija rečenica kontroverzne voditeljka glasi: "Oni danas voze šlepere, a ja sam Jovana Jeremić !". Verijemo da ste je do sada već bezbroj puta čuli, zar ne?

Takođe,, svi pamte i kada je Jovana u emisiji uživo umesto titule crkvenog velikodostojnika protojereja Stavrofora navela rasu psa i tako je ispalo protojerej Staford.

"Protojerej Staford i Rajko Đurđević, novinar..." rekla je Jovana tokom čitanja imena gostiju sa papira.

Neka vrlo izazovna Jovanina izdanja pogledajte u galeriji ispod:

1 / 12 Foto: ATA Images
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs