irina šajk iskreno

KAKO BIVŠI SLAVNI PAR VASPITAVA ĆERKU: IRINA ŠAJK! Strogi smo roditelji! Ništa ne može dobiti dok ne kaže MOLIM I HVALA

Ruska lepotica iskreno o svom odnosu sa bivšim partnerom, Bredlijem Kuperom i zajedničkom starateljstvu nad njihovom mezimicom

Vaše dete & vi
15:57h Autor:
KAKO BIVŠI SLAVNI PAR VASPITAVA ĆERKU: IRINA ŠAJK! Strogi smo roditelji! Ništa ne može dobiti dok ne kaže MOLIM I HVALA
Foto: Profimedia

Slavna ruska manekenka Irina Šajk (35) iz veze sa američkim glumcem Bredlijem Kuperom (46) ima 4-godišnju ćerku Leu De Senu. Nekadašnji par koji je tačju na svoju ljubav stavio 2019. godine ostao je u prijateljskom odnosu i positgli su dogovor oko zajedničkog starateljstva nad naslednicom.

Prelepa Ruskinja je u novom intervjuu za magazin HIGHStyle opisala Bredlija Kupera kao vrlo sposobnog i posvećenog oca.

-On je vrlo posvećen i snalažljiv tata kojem nije potrebna dadilja. Poveo je sam Leu na dvonedeljni godišnji odmor i nijednom nsam morala da ih zovem- započela je Irina Šajk.USTAJE

-Mi smo jako strogi i dosledni kao roditelji. Kada završi sa jelom, Lea ustaje, uzima svoj tanjir i obavezno kaže 'hvala'. Bez 'molim' i 'hvala' ne može ništa dobiti, kaže Irina te dodaje:

Bredli Kuper i Irina Šajk
foto: Profimedia

- Teško je jer ima toliko igračaka. Ja sam kao mala imala jedu lutku i još uvek je imam. S plavom dugom kosom i plavim očima, velika ruska lutka. Moja baka je šila odeću za nju.

Kako kaže, ćerke često kao primere navode i činjenice kako je ona kao malena imala samo jednu lutku ili da je slatkiše jela samo za Božić.

Inače, Irina je u martu za magazin Elle otkrila kako ona i Bredli ravnopravno učestvuju u roditeljstvu i da zapravo ne zna kako bi tačno opisala njihov odnos i situaciju.

Irina Šajk
foto: Profimedia

'Nikada nisam razumela izraz podeljeno roditeljstvo'. Kad sam s ćerkom, 100 posto sam majka, a kad je ona s tatom, on je 100 posto njen tata. Zajedničko roditeljstvo je roditeljstvo,' rekla je tada.

Prošle godine Irina je pozirala za naslovnicu Voga i otkrila kako su joj kao samohranoj majci neki dani teži od drugih.

'Teško je pronaći ravnotežu kad imaš ulogu i samohrane majke, i negovateljice i zaposlene žene. Verujte mi ima dana kada se probudim i pomislim: 'O moj Bože, ne znam šta da radim, raspadam se", rekla je tada.

O svom odnosu sa višim partnerom Bredlijem dodala je:

'Mislim da smo imali veliku sreću da doživimo ono što smo imali kao par. Život bez njega je sasvim novo iskustvo.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs