istraživanje

BEBE ROĐENE NA OVE DATUME SU NAJUSPEŠNIJI LJUDI: Predodređeni su na trijumf u životu!

Od 365 dana u godini, 30. april se pokazao kao najuspešniji dan za rođenje bebe. Među 1.000 dobitnika prestižnih nagrada ili nominovanih u užem izboru, 11 ih je rođeno na ovaj datum

Vaše dete & vi
Autor:
BEBE ROĐENE NA OVE DATUME SU NAJUSPEŠNIJI LJUDI: Predodređeni su na trijumf u životu!
Foto: Shutterstock

Istraživači MyHeritagea su istraživali kada je rođeno 1.000 dobitnika prestižnih priznanja kako bi otkrili rođendane koji će najverovatnije doneti uspeh u životu.

Među nagradama bile su u Gremi, Oskari, Svetska prvenstva, Zlatni globusi, Pulicerove nagrade, Mišelinove zvezdice, Nobelove nagrade, Bokerove nagrade, Zlatne palme i Olimpijske igre.

Od 365 dana u godini, 30. april se pokazao kao dan koji donosi najviše dobitnika. Među 1.000 dobitnika ili nominovanih u užem izboru, 11 ih je bilo rođeno na ovaj datum, uključujući i američku glumicu, Oskarovku Kloris Ličman, jednu od najslavnijih glumica u istoriji.

Kloris ličman
foto: Profimedia

Druge poznate zvezde rođene na ovaj dan su reper Travis Skot, glumica Gal Gadot i glumica Kirsten Danst.

Drugi datum koji je najviše povezan s osvajanjem prestižnih nagrada je 27. april. Ima ukupno osam od 1.000 dobitnika i nominovanih koji iz užeg izbora. Tada je rođena dobitnica Gremija pevačica Melisa Vivijan Džeferson, poznatija pod umetničkim imenom Lizo. Takođe, 27. aprila rođena je i glumica i dobitnica Zlatnog globusa glumica Sali Hokins.

April se tako pokazao kao najuspešniji mesec, a 99 dobitnika najprestižnijih nagrada rođeno je u ovom mesecu.

Novembar je zauzeo drugo mesto s 94 dobitnika. Među njima je dobitnica Oskara i Zlatnog globusa, glumica En Hatavej kao i dobitnik Mišelinove zvezdice, slavni kuvar Gordan Remzi.

Sandra Bulok, En Hetavej, Rijana, Kejt Blanšet
foto: Profimedia

Mart je bio treći najuspešniji mesec, s 92 dobitnika.

Februar je prema ovom istraživanju najmanje uspešan mjesec. Tokom ovog meseca rođeno je samo 58 dobitnika. Među njima je fudbaler i osvajač Svetskog prvenstva Kristijano Ronaldo, kao i Oskarovac ​​Daniel Kalua, piše The Sun.

Meseci i broj dobitnika nagrada:

1. April, 99

2. Novembar, 94

3. Mart, 92

4. Septembar ,90

5. Januar, 90

6. Oktobar, 90

7. Maj, 85

8. Jul, 80

9. Jn, 75

10. Avgust 75

11. Decembar, 71

12. Februar, 58

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs