pogledajte

NJENA KUĆA JE BILA OLIČENJE NJENOG KARAKTERA: Ovde je do smrti živela čuvena modna dizajnerka - Vivijen Vestvud

Vivijen Vestvud, jedna od najboljih britanskih modnih dizajnera, preminula je pre dva dana u svom domu u 81. godini života. Ako je iko promenio modu, to je bila Vivijen, a dom u kojem je živela do kraja života šokira mnoge.

Enterijer
Autor:
NJENA KUĆA JE BILA OLIČENJE NJENOG KARAKTERA: Ovde je do smrti živela čuvena modna dizajnerka - Vivijen Vestvud
Vivijen Vestvud, Foto: DAVID HARTLEY / Shutterstock Editorial / Profimedia

Slavna dizajnerka koja je u Londonu živela s dečkom, umetnikom Andreasom Kronthalerom do smrti, jedno priliko je otkrila delić svog doma koji izgleda iznenađujuće normalno, ali ipak, tu je ta razigrana kreativnost koja je karakterizovala i njene smele kreacije koje su joj obeležile i karijeru.

Vivijen Vestvud je živela u klasičnom stanu, u Londonu, a imala je i mali vrt u kojem je uzgajala ruže i drugo šarenoliko cveće.

Inače, bogatstvo slavne dizajnerke se procenjuje se na više od 40 miliona evra, ali njen stan u kvartu Klapamu deluje potpuno normalno.

Vivijen Vestvud je poznata će ostati upamćena po ekscentričnom dizajnu i ekspresivnim kreacijama pa je u jednom od intervjua objavila da kod kuće nema ni televizor.

Prostorije deluju jako životno, gotovo zatrpano, a u fokusu je sama autorka, sređena za fotografije koje je na svoj Instagram pre nekoliko godina postavio njen partner Andreas.

Na fotografijama smo primetili da je oblačila svoje kreativne komade, raznih tekstura, da je uvek imala svoju prepoznatljivu frizuru i šminku. Inače, osim njenih modnih kreacija, proslavila se i sa parfemima ali i cipelama koje su sjajno karaktersali njen teatralan stil.

Vivijen je jedna od dizajnera koje se držala svoje priče godinama, imala prepoznatljiv stil, neverovatno je bila kreativna i odlično manipulisaa konstrukcijom i siluetom.

Očigledno je da njena umetnička duša uživala u svakodnevnim stvarima kao što je miran život i bašta u kojoj je ponosno uzgajala više vrsta cveća, objavio je Dejli Mejl. Inače, slavna britanska dizanjnerka oduvek je učestvovala u raznim svetskim akcijama i projektima koji se zalažu za ekologiju i održivost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs