kako vam se dopada?

NAJLEPŠA KUĆA IZ OBOŽAVANOG BOŽIĆNOG FILMA SADA MOŽE DA SE IZNAJMI: Ovako nešto nikad niste videli

Svi smo ponekad maštali da se nađemo na mestu Kameron Dijaz z filmu "Odmor".

Galerije
Autor:
1 / 10 Foto: Profimedia

Film iz 2006. godine "Odmor" u kojem glavne uloge tumače Kejt Vinslet, Kameron Dijaz, Džek Blek i Džad Lou, postao je božićni klasik koji gledamo svake godine. Ova hit romantična komedija jedan je od najuspešnijih prazničnih filmova ikada čije je snimanje koštalo preko 70 miliona evra, dok je na bioskopskim blagajnama zaradio je više od 200 miliona.

Sigrurni smo da ne postoji osoba koja se nije zaljubila u enterijer u ovom filmu, a tu ne govorimo o velelepnoj vili Kameron Dijaz u Holivudu, već o maloj kolibi u Engleskoj u kojoj je živela žena koju je savršeno odigrala Kejt Vinslet.

Radnja filma se vrte oko dve devojke – Britanke Ajris (Kejt Vinslet) i Amerikanke Amande (Kameron Dijaz) koje odluče da zamene domove tokom praznika. Spletom okolnosti, obe se zaljube i pronalaze ljubav u svetu one druge. Amanda Vuds dolazi tako u Englesku, u kuću Ajrsi Simpkins u kojoj bi svako želeo da provede idilične zimske praznike. Naime, eksterijer je izgrađen za potrebe filma, a enterijer je sniman na setu. Ali rediteljka Nensi Mejeres inspiraciju za Rouzhil kotidž, kako se kuća zove u filmu, pronašla je u kolibi "Honeysuckle Cottage" koja se nalazi u selu Holmburi Sen Meri.

Ako ste obožavatelji, kao i mi, sigurno ste više puta maštali o bigu u malu, idiličnu kuću u Engleskoj provinciji. Sada se koliba iz filma "The Holiday" može iznajmiti za noćenje. U ovoj bajkovitoj kućici možete odsesti i priuštiti sebi božićno putovanje iz snova i romantičan beg od stvarnosti. Pogledajte u našoj galeriji enterijer ove zaista neverovatne kuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs