LEPA KAO GREH, ALI POROCI SU JE UNUŠTILI: Kako je nekadašnja prva dama napravila SKANDAL o kojem se priča i DANAS

Karla Bruni danas slavi 55. rođendan i verna je žena i požrtvovana majka, ali pre 20 godina bila je daleko od toga

Galerije
Autor:
1 / 12 Foto: Profimedia

Karla Bruni Sarkozi danas je napunila 55 godina, a ceo život je "bije glas" da je žena koja "gazi preko mrtvih da bi stigla do cilja".

Međutim, poslednjih par godina ona je na sve moguće načine dematovala ovu tvrdnju, pogotovo od kako je Sarkozi završio u zatvoru, a ona mu ostala verna.

Karla je pričala kako joj je pandemija korona virusa pomogla da se okrene ka sebi i svojoj porodici, te da nađe kreativne načine funkcionisanja. To smo mogli videti i proteklih godinu dana po njenim nastupima i modnim revijama kojima je prisustvovala profesionalno.

Međutim, tokom njenih skorijih pojavljivanja primetno je da se Karla posvetila i fizičkom preporodu. Naime, mnogi smatraju da je neprepoznatljiva zbog svih estetskih korekcija koje je radila do sada.

Karla Bruni
foto: Profimedia

Šta znamo o Karli Bruni i njenom putu do nekadašnje prve dame Francuske?

Te 2008. godine kada se udala za Nikolu Sarkozija, Karla je postala prva dama sa burnom prošlošću. A šta je to bilo tako problematično kod njene prošlosti? Pa Karla je živela i živi život bez osvrtanja: slikala se u toplesu, bila upletena u niz preljubničkih skandala, čak je i njeno poreklo dovedeno u pitanje kada je sama priznala da je ona plod majčine nevere...

Karla je postala model u 19. godini, a radila je kampanje za Dior, Živanši, Ges, Šanel, Karla Lagerfilda, Džona Galijana, Versaće… Bila je 20 najplaćenijih manekenki na svetu sa zaradom od skoro 8 miliona dolara godišnje.

Pre Sarkozija, Karla se zabavljala sa Erikom Kleptonom i Mikom Džegerom. Volela je žurke i sve ostalo što obično ide uz njih… Slikala se gola, a kada se udala za tadašnjeg predsednika Francuske pojavila se njena slika na kojoj je gola koja je prodata za 91.000 dolara.

Upravo ta fotografija je "isplivala" kada je Karla bila u službenoj poseti sa mužem u Velikoj Britaniji.

Ali danas Karla kao da je sasvim uspela da "opere" svoj ugled i većina je smatra za vrlo uzornu suprugu bivšeg predsedika Sarkozija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs