sVET

Dojila kćerku punih 9 godina: To je za njeno dobro! (FOTO)

Kada je njena kćerka odlučila da je dosta i Šeron je prestala da je doji

Porodica 12.11.2018. - 10:41h Autor: 24sata.hr
Foto: Printscreen/ Facebook/ Sharon Spink

Kada je Šarlot imala pet godina njena majka Šeron Spink (50) dojila ju je tri puta na dan, a zadnjih četiri godine to se svelo na jednom mesečno, sve dok devojčica nije odlučila da je dosta.

 

"Nedostaje mi dojenje moje kćeri," kaže Šeron Spink (50), majka četvoro dece i glumica iz Velike Britanije.

 

Napominje kako je njoj sasvim normalno što je dojila kćerku tolike godine i ne vidi ništa loše u tome. Kaže kako je to nešto što stvara duboku doživotnu vezu između njih dve. Dojila bi je i dalje da 9-godišnja Šarlot nije odlučila da više ne želi sisati, bilo je to pre dva meseca.

 

Šeron tvrdi da je njena kćerka zdrava i retko bolesna upravo zbog korisnih svojstava majčinog mleka. Usprkos tome, stalno je na meti kritika, a neki od "kritičara" išli su toliko daleko da su je nazivali zlostavljačicom dece i pedofilkom.

 

Kako dojenje menja mozak majke: 5 odličnih prednosti!

 

Trajanje dojenja bilo je isključivo izbor njezine kćerke, ako i kada želi sisati - i koliko dugo. Zadnjih godina dojila ju je samo jednom mesečno.

 

"Evo, sada to nije tražila već dva meseca. Rekla mi je da će prestati kada joj bude deset godina, a to će biti u aprilu sledeće godine, ali izgleda da je kraj prirodno došao ranije. Iako, ja bih joj dopustila da nastavi onoliko koliko želi", kaže.

 

"To je učvrstilo našu vezu i mislim da se to neće promeniti sada kada više ne sisa,"dodala je.

 

Osim Šarlot, Šeron ima još troje dece - Kim (30), Saru (28) i Isabel (12).

 

Priznaje kako je svoje prvo dvoje dece dojila svega dve nedelje, a treće oko šest meseci. Bila je u nekim problemima i nedostajala joj je podrška.

 

Sa Šarlot je odlučila da napravi to kako treba. Prvo je plan bio šest meseci dojenja, pa godinu dana, zatim dve godine i nekako se to nastavilo i kasnije.

 

"Bilo je trenutaka kada sam htela da prestnem u ranom periodu hranjenja, ali samo sam razmišljala o tome kako to radim za svoje dete. To je nešto što moje dete želi i nastaviću jer znam da joj time pomažem," - ispričala je, a prenosi The Sun.

 

Ovo su najluđe zavisnosti: Seks, sahrane, posao, dojenje, skidanje krasta (FOTO)

 

U dobi od pet godina dojila ju je tri puta na dan, a zadnjih četiri godine to se svelo na jednom mesečno, sve dok devojčica nije odlučila da je dosta.

 

Vodite računa: Ovih 10 rečenica nikako ne smete govoriti dojiljama!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...