Revije za sve uzraste

U susret 23. Fashion Selection-u: Ušće Fashion Night

U popularnom tržnom centru održane su četiri revije, a zvezde našeg filma, pozorišta i televizije su se našle u ulogama modela i zabavljača
Moda
05:32h
U susret 23. Fashion Selection-u: Ušće Fashion Night

U Ušće Shopping Centru, kao prethodnica 23. Fashion Selection-a, održan je tradicionalni Ušće Fashion Night, u okviru koga su mnogobrojni posetioci Ušće šoping Centra imali prilike da vide čak četiri modne revije, koje su za temu imale pozorište.

Dan mode u Ušću započeo je revijom dečijih brendova Modno pozorištance. Usledila je revija sportskih brendova Scenski pokret, koju je svojim nastupom otvorio baletski igrač i zvezda Pozorišta na Terazijama Milan Gromilić, a ulepšale sadašnje i bivše rukometašice Svetlana Kitić, Stana Vuković i Jovana Risović. Reviju casual-business brendova začinili su zanimljivim skečom Dr Feelgood i glumac Žarko Stepanov, a veče je završeno revijom večernje garderobe Na crvenom tepihu, koju su svojim upečatljivim nastupom oplemenile zvezde našeg filma, pozorišta i televizije Tanja Bošković, Gorica Popović i Jelica Sretenović.

Mnogobrojna publika uživala je, osim u zanimljivim nastupima i u trendovima za sezonu jesen/zima, koji se mogu naći u Ušće šoping centru.

23. Fashion Selection biće otvoren danas, 8.oktobra, u Belexpocentru revijom Zvonka Markovića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs