NIJE BAŠ ŠTEDLJIVA

VIMBLDON U SENCI JELENE ĐOKOVIĆ: Samo jedna detalj njenog stajlinga košta skoro 3. 500 evra (FOTO)

Nole korača ka peharu na Vimbldonu, dok Jelena na drugačiji način ispunjava svoje vreme u Londonu.

Moda
15:15h Autor:
VIMBLDON U SENCI JELENE ĐOKOVIĆ: Samo jedna detalj njenog stajlinga košta skoro 3. 500 evra (FOTO)
Foto: Profimedia

Novak se plasirao u četvrtfinale ovog prestižnog teniskog turnina, a njegova supruga Jelena Đoković ga u svakom meču hrabro bodri sa tribina. Za svaki njegov izlazak na teren ona pripremi savršen ležeran stajling.

Slobodno vreme između mečeva Jelena se trudi da provodi na veoma kvalitetan način, pa je tako posetila i muzej Vimbldona. A o svemu redovno obaveštava svoje pratioce na Instagramu.

Za tu priliku odabrala je potpuno jednostavnu odevnu kombinaciju - belu majicu i krem pantalone, dok je ceo stajling upotpunila je zanimljivom ogrlicom.

Međutim, ono što je "zapalilo" društvene mreže jeste njena torba! Naime, Jelena je ponela Dior torbu koja košta, čak, 3.350 evra.

Da supruga Novaka Đokovića ne štedi, kada su kvaliteni komadi garderobe u pitanju, pokazuje činjenica da se samo pre nekoliko dana pojavila u crvenim cipelama od skoro 1.000 evra.

Svakako, po mišljenju mnogih, Jelena ima veoma istančan osećaj za modu i veoma retko napravi neku grešku. Pogledajte u galeriji neka od njenih najboljih izdanja:

1 / 19 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATA
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs