PUN POGODAK

HALE BERI JOŠ JEDNOM DOKAZALA DA JE IKONA STILA: Savršen stajling za žene u 50-im izgleda ovako! (FOTO)

Ova žena jedostavno ne zna da pogreši

Moda
Autor:
HALE BERI JOŠ JEDNOM DOKAZALA DA JE IKONA STILA: Savršen stajling za žene u 50-im izgleda ovako! (FOTO)
Foto: Profimedia

Stil Hale Beri (55) s godinama postaje sve bolji. Stajling u kojem se pojavila na premijeri filma izazvao je pravo oduševljenje i lavinu pozitivnih komentara.

Modni stručnjaci ovoj kombinaciju nisu uspeli da nađu ni jendu jedinu manu.

Ovog puta je izabrala kratku puf haljinu koja je istakla vitke noge i struk. Sa detaljima nije preterivala i pokazala da i sasvim jednostvna kombinacija može da izgleda moćno.

S obzirom da vodi račun o izgledu, pa i u 6. deceniji izgleda savršeno, glumica može da obuče šta god poželi i to će joj stajati odlično.

Ona je jednom prilikom otkila kako odražava liniju i kojih se to pravila pridržava:

Hale Beri kombinuje dijetu povremenog posta s keto dijetom za koju se odlučila kako bi mogla upravljati i nadzirati svoj dijabetes tipa 2. Hale preskače doručak i jede ručak i večeru.

Prvi obrok jede nakon treninga te se radi o kombinaciji doručka i ručka, ali je u poslepodnevnim satima. Najčešće se radi o odresku i zelenoj salati ili nekom zelenom lisnatom povrću. Ako jede jaja, Beri uvek jede cela jaja, upravo zbog visoke nutritivne vrednosti žumanaca.

Kafa, aminokiseline i zeleni smuti

Pošto preskače klasičan doručak, Beri ipak ujutro popije popularnu bulletproof kafu ili zeleni smuti. Uz ovaj početak uzima dodatak ishrani, aminokiseline koje joj hrane mišiće i podržavaju njihovu regeneraciju i oporavak.

Voda

Poznavajući važnost pravilne hidratacije tokom dana, Beri naglašava kako dan započinje s vodom. Čim ustane, prvo što učini je ispijanje 300 ml vode s par kapi ceđenog limuna. Odmah nakon toga, Beri uzima svoje aminokiseline i tako kreće s danom.

Takođe je redovna u teretani.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs